Δεν είναι ανάγκη να έχεις κάποιο κατοικίδιο για να μπορείς να συγκινηθείς με ένα ανήμπορο τετράποδο, όπως δεν είναι ανάγκη να έχεις παιδί για να μπορείς να συμπαρασταθείς σε έναν γονιό, όπως επίσης δεν είναι σίγουρα απαραίτητο να υπάρχει κάποιο αντάλλαγμα για να νοιαστείς για οποιοδήποτε πλάσμα του πλανήτη σε χρειάζεται.

Στο Μπαλί, ένας τύπος που μπήκε χωρίς έξοδο διαφυγής στην καρδιά μας, αποφάσισε να αγωνιστεί και να μη συνηθίσει τη συχνή εικόνα σκελετωμένων σκύλων στους δρόμους.

Κάπου εδώ πρέπει να πούμε ότι το Μπαλί είναι γνωστό για την ινδουιστική του πίστη. Μια σημαντική φιγούρα στην ινδουιστική πίστη είναι ο Yudhishthira, ένας βασιλιάς που όπως λένε είχε πλησιάσει τους ουρανούς μέσω του σκυλιού του. Εξαιτίας αυτού, η κοινή πεποίθηση που υπάρχει μεταξύ πολλών Ινδουιστών, είναι ότι η φροντίδα ή υιοθεσία σκύλων, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο προς τον ουρανό.

Ο Ρίκο λοιπόν, είναι 26 και συνάντησε πρώτη φορά τον τέλειο husky κούταβο, στους δρόμους της Ντενπασάρ. Με μια πρώτη ματιά μπόρεσε εύκολα να μετρήσει τα κόκκαλα και το ανύπαρκτο λίπος που δεν υπήρχε στο σώμα του.

Σε μια σειρά από φωτογραφίες που θα βρεις πιο κάτω, θα διαπιστώσεις πως η δύναμη της αγάπης και της φροντίδας μπορεί να επαναφέρει στη ζωή ένα πλάσμα που ακούμπησε τον θάνατο. Το όνομα της; Ελπίδα!

Πώς αλλιώς άλλωστε;