Η Louise Delage είναι μία ακόμη όμορφη κοπέλα από αυτές που λογικά βλέπεις κάθε λίγο και λιγάκι στο newsfeed του Instagram. Είναι ένα ακόμη όμορφο κορίτσι από αυτά που τα βλέπεις να κάνουν τη ζωάρα τους και εσύ σκέφτεσαι “τι διάολο, αυτοί οι άνθρωποι δεν δουλεύουν;”. Είναι μόνο αυτό όμως ή είναι κάτι πολύ περισσότερο;

Μέσα σε δύο μόλις μήνες, ο λογαριασμός της συγκέντρωσε 50.000 followers και αμέτρητα likes στις δημοσιεύσεις της. Θαυμασμός, ευχάριστα σχόλια και πολύ θετικές εντυπώσεις είχαν κατακλύσει όπως είναι λογικό το προφίλ της. Ωστόσο όλες οι φωτογραφίες της Louise είχαν ένα κοινό. Το αλκοόλ. Σε όλες ανεξαιρέτως τις δημοσιεύσεις της, υπάρχει είτε στα χέρια της, είτε απλά στο πλάνο, ένα μπουκάλι με ποτό. Φυσικά και δεν το είχε προσέξει κανείς, μέχρι που εμφανίστηκε στο YouTube το βίντεο που είδες παραπάνω και έλυσε το μυστήριο.

Ο λογαριασμός είναι μια έμπνευση της εταιρίας παραγωγής Francine Framboise για την εταιρία φροντίδας εθισμένων της Γαλλίας. Η ομάδα που είχε αναλάβει τη διαχείριση του λογαριασμού δήλωσε στο Adfreak πως δημοσίευε σε πολύ “δημοφιλείς” ώρες για να καταφέρει να κερδίσει followers και ανέβαζε φωτογραφίες 3-4 φορές την ημέρα, την ίδια στιγμή που έφτιαξαν και διάφορα bots για να βοηθήσουν στη διάδοση του λογαριασμού και του περιεχομένου. 

Ενώ λοιπόν πολλοί μπήκαν στη διαδικασία να σχολιάσουν τις φωτογραφίες της πανέμορφης Louise, κανένας δεν σχολίασε το γεγονός πως παντού έπαιζε αλκοόλ. Με αυτό τον τρόπο, η Addict Aide θέλησε να μας δείξει πως ο εθισμός μπορεί να είναι ακόμη και στα πιο κοντινά μας άτομα χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε ή χωρίς εμείς να του δίνουμε τη σημασία που του αρμόζει.

Αν έχεις ενδοιασμούς για το αν η όλη ενέργεια κατάφερε τον σκοπό της, θα σου πούμε μόνο ένα πράγμα. Την ώρα που το βίντεο ανέβηκε στο YouTube, οι επισκέψεις στο site της Addict Aid (η εταιρία φροντίδας εθισμένων) ήταν 5 φορές περισσότερες από το συνηθισμένο.

Οπότε ναι, έκαναν και γαμώ τις δουλειές!