Τα social media και η ευμάρεια των επιλογών που έχουμε στην καθημερινότητα μας, έχει γεννήσει μια σειρά από συμπεριφορές που αποκτούν ορολογία, που αποκτούν σημασία, παρόλο που δεν είναι και τόσο πρωτοφανείς. Κι αυτές οι συμπεριφορές συναντώνται στην GenZ και στις μεταγενέστερες γενιές, διότι είναι σε αυτές τις ηλικίες που η πληθώρα επιλογών στα πάντα αποτελεί συνήθεια, δεν έχουν γνωρίσει κάτι διαφορετικό. Οι boomers ή οι millenials έχουν ζήσει και το πριν.

Ένα από τα πολλά trends που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και τις καθημερινές επιλογές της GenZ, είναι το «just in case».

Το «Just in case» θέλει να υποδηλώσει πως οι 35 και κάτω, κάνουν στη ζωή τους παραπάνω επιλογές από αυτές που απαιτεί η κάθε περίσταση, μόνο και μόνο για να έχουν ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, κάμποσες καβάτζες διαθέσιμες να καλύψουν το κενό που τυχόν προκληθεί. Είτε μιλάμε για μια ερωτική σχέση, είτε για ένα απλό follow στο Instagram, το Just In Case είναι ο πρώτος λόγος για να κάνει η GenZ μια επιλογή και όχι η καθαρή επιθυμία.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο Intronews.gr