All I want for Christmas is… ένα λαμπερό χαμόγελο. Ακούγεται εύκολο, αβίαστο, αλλά δεν είναι. Γιατί ένα χαμόγελο για να είναι λαμπερό και φωτεινό, χρειάζεται να το νιώθεις. Τα συστατικά είναι αγάπη, λίγο από το πνεύμα των ημερών και τα σωστά προϊόντα περιποίησης. Ο συνδυασμός ψυχολογίας και περιποίησης είναι ο ιδανικός για να λάμψεις αυτά τα Χριστούγεννα με ένα φυσικό χαμόγελο. 

Χαμογελάστε, είναι μεταδοτικό

Ας τα πάρουμε από την αρχή, ξεκινώντας από τα βασικά. Θα χρειαστείς καλή διάθεση, καλή παρέα και μερικές βόλτες στη στολισμένη πόλη. Αυτές οι εικόνες από μόνες τους θα κάνουν το χειλάκι σου να σκάσει. Αν έχεις και ευχάριστους φίλους, τότε εκμεταλλεύσου το και κάντε έναν περίπατο παρέα. Αρκεί για να σου μεταδώσει λίγο από την καλή του διάθεση. 

Αφέσου στη μαγεία των ημερών

Τα Χριστούγεννα έχουν στο DNA τους ως γιορτή αυτή την μελαγχολία. Εκεί που πας να χαρείς κάτι σε κρατάει. Είναι σαν να προσπαθεί ο εγκέφαλός σου να αντισταθμίσει την απερίγραπτη χαρά που σου προκαλούν τα λαμπιόνια, τα τραγούδια και το εορταστικό κλίμα. Φέτος, για να χαμογελάσεις, ίσως χρειάζεται να αφεθείς λίγο στην μαγεία των Χριστουγέννων, να ζήσεις το παραμύθι. Δεν θα σε κάνει αχάριστο, ούτε αναίσθητο. Αντίθετα, πιστεύω θα σε γεμίσει με τόσα θετικά συναισθήματα, που μόνο καλό μπορούν να κάνουν σε σένα αλλά και στους γύρω σου. 

Ξεκίνα να φροντίζεις τα δόντια σου σωστά και με συνέπεια

Εντάξει, μάλλον ήδη πλένεις τακτικά τα δόντια σου. Αλλά λίγο οι ημέρες, λίγο η extra λάμψη, μήπως να δώσεις ένα boost στην περιποίηση των δοντιών σου; Η πρώτη και safe κίνηση με βέβαια αποτελέσματα και ανέξοδη σχετικά είναι να δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στην επιλογή της οδοντόκρεμας. Χρειάζεσαι σαφώς μία λευκαντική οδοντόκρεμα που θα βοηθησει για άμεση λεύκανση και λαμπερό χαμόγελο, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα και σε λευκαντικές οδοντόκρεμες που αντιμετωπίζουν την περιοδοντίτιδα. 

Hello Coco Teeth Whitening Maximum LED

Ένα kit λεύκανσης που μπορείς να έχεις στο μπάνιο σου. Εκτός από την λευκαντική οδοντόκρεμα, αυτό το set, περιλαμβάνει και ένα σύστημα λεύκανσης καθώς και σκόνη από ενεργό άνθρακα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Αν είσαι καπνιστής ή τα δόντια σου έχουν «λεκιάσει» από τρόφιμα και ποτά, τότε θα δεις μεγάλη διαφορά. 

White Pearl Charcoal λευκαντικές οδοντικές ταινίες

Έστω ότι είσαι καλυμμένος από τα βασικά, δηλαδή, η λευκαντική οδοντόκρεμα είναι ήδη στην καθημερινότητά σου. Τότε αυτό που έχεις ανάγκη είναι μία πιο επαγγελματική θεραπεία, όπως αυτές οι ταινίες λεύκανσης δοντιών. Ουσιαστικά, με την χρήση τους αποφεύγεις θεραπείας τριβής των δοντιών και έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα ακόμα και σε πολύ κιτρινισμένα δόντια. Ποιος δεν θα τις δοκίμαζε; Σημείωσε ότι είναι κατάλληλες και για τα ευαίσθητα δόντια.

Μαζί με τις ταινίες, σε περίπτωση που έχεις κι άλλες απαιτήσεις εκτός του λαμπερού χαμόγελου, δοκίμασε την Herbadent Original, μία φυτική οδοντόκρεμα με φθόριο που θα κρατήσει τα δόντια σου υγιή. 

Toothy® Gel Kit

Μία άμεση λύση για λεύκανση “on the go” είναι αυτό το οδοντικό τζελ. Θα δεις άμεσα τα δόντια σου να φωτίζονται, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. 

My White Secret PAP Whitening Mouthwash

Αν χρειάζεται να χρησιμοποιείς συγκεκριμένη οδοντόκρεμα και δεν μπορείς να την αλλάξεις σε μία λευκαντική, τότε αυτό το συμπυκνωμένο διάλυμα λεύκανσης  είναι ότι χρειάζεσαι για να μην κάνεις πουθενά εκπτώσεις. Εξάλλου με την υγεία των δοντιών δεν παίζουμε. 

White Glo Sensitive Forte

Για σένα που θες κάτι πιο απλό, για να ξεκινήσεις από τα βασικό, τότε δοκίμασε αυτό το σετ λεύκανσης. Εκτός από την απαραίτητη οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα, θα βρεις και τα βουρτσάκια λεύκανσης για ένα boost στο χαμόγελό σου. 

Waterpik Whitening WF-06 στοματικό ντους με λευκαντική δράση

Για τους συνεπείς και «δυνατούς παίκτες», αυτό το gadget θα τονώσει και θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συνήθη ρουτίνα περιποίησης και λεύκανσης των δοντιών στο σπίτι. Και αφού μιλάμε για συνήθη ρουτίνα, να αναφερθούμε και σε μία δυναμωτική οδοντόκρεμα που θα προετοιμάσει τα δόντια σου για το ντους λεύκανσης. Ο λόγος για την WOOM Gingival Pro, που φροντίζει τα δόντια και τα ούλα, ανακουφίζει την εμφάνιση περιοδοντίτιδας και εμποδίζει την εμφάνιση πλάκας και τερηδόνας. 

DentYucral Smokers λευκαντική οδοντική πούδρα

Για τους καπνιστές, αυτή η πούδρα είναι μία από τις καλύτερες λύσεις, αν θέλουν να προετοιμάσουν το χαμόγελό τους για τα Χριστούγεννα. Εντάξει, το να κόψουν ή έστω να μειώσουν το τσιγάρο είναι η ιδανική λύση, αλλά μέχρι τότε μία λευκαντική πούδρα θα βοηθήσει. 

Ξεκίνα αμέσως γιατί θα χρειαστείς άμεσα το λαμπερό σου χαμόγελο! Αλήθεια, πόσες μέρες έμειναν μέχρι τα Χριστούγεννα;