Τι συμβαίνει όταν κλείνετε το τηλέφωνό σας και συναντάτε ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο; Ένας σύντομος οδηγός για το flirting στα μπαρ. Από τους ανθρώπους που έχουν δει πολλά τα μάτια τους πίσω από την ξύλινη μπάρα. Βρήκαμε ένα τίμιο dating guide εδώ.

Κανείς δεν θέλει να ακούσει την ιστορία της ζωής σου

Όταν γνωρίζεις έναν άγνωστο σε μπαρ δεν χρειάζεται να τους πεις πότε χώρισες, πόσο απελπισμένος είσαι να βρεις έναν άνθρωπο για να βλέπετε Netflix το χειμώνα και αν θέλεις να κάνεις παιδιά επειδή πέρασες όλο το καλοκαίρι ως καλεσμένος σε γάμους φίλων και συμμαθητών. Μην αποκαλύπτεις πολλά. Δείξε απλά ότι είσαι διαθέσιμος και ανταλλάξτε Insta.

Μην καρφώνεις τον άλλο στα μάτια για να έρθει να σου μιλήσει

Δεν είσαι γητευτής φιδιών, ούτε εκπαιδευτής σκύλων. Μην τρομάζετε τον κόσμο.

Αγγίξτε τον συνομιλητή σας

Ένα μικρό άγγιγμα στο γόνατο, είναι μια καλή κίνηση. Αν το άτομο φαίνεται να δυσανασχετεί ή να νιώθει άβολα με το άγγιγμα, έστω και για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, ζητήστε αμέσως συγγνώμη και μην το ξανακάνετε.

Μην μεθύσεις πολύ

Είμαστε στο 2023, όλοι ψάχνουν ένα red flag για να δώσουν το TYN. Κανείς δεν θέλει να σε ακούει να γκρινιάζεις για πρώην ενώ φλερτάρει μαζί σου.

Κεράστε ένα πότο

Παλιό και δοκιμασμένο, είτε σε γυναίκες ή σε άντρες. Αν σας αρέσει κάποιος, αγοράστε του ένα ποτό. Είναι απλό.

Μην στέλνετε βαρετά κείμενα σε μηνύματα

Δώστε σε κάθε μήνυμα έναν ερωτικό τόνο. Θα γνωριστείτε σε ένα μπαρ, θα ανταλλάξετε αριθμό τηλεφώνου ή Insta για να κανονίσετε ένα ραντεβού. Μην βάζετε δέκα emoji σε κάθε μήνυμα, δεν είστε 15 ετών.