Ο ηθοποιός έφτασε στο Met Gala του 2023 με μια ολόσωμη στολή γάτας που άξιζει μια εμφάνιση στο “The Masked Singer”. Από δήθεν ιβεντάκια που γίνονται θέμα σε όλα τα sites, έχουμε το καλύτερο. Το φετινό Met Gala προς τιμήν του αείμνηστου, θρυλικού σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ. Ποιος τον τίμησε καλύτερα; Ο Τζάρεντ Λέτο που ντύθηκε η γάτα του και εμφανίστηκε ως χνουδωτή Choupette. Ενώ ήταν παιχνιδιάρικο και πρωτοποριακό, η γάτα ταίριαζε απόλυτα με το θέμα της βραδιάς, το οποίο ήταν “Karl Lagerfeld: The Line of Beauty“.

Ενώ πολλοί από τους υπόλοιπους καλεσμένους αποφάσισαν να αποτίσουν φόρο τιμής στην εποχή του σχεδιαστή μόδας με τους Chanel, Fendi, Chloé και άλλους, ο Leto αποφάσισε να επικεντρωθεί σε μια άλλη πτυχή της ζωής του σχεδιαστή: τη σχέση του με την αγαπημένη του γάτα, Choupette. Tο κοστούμι ταιριάζει απόλυτα στον ενδυματολογικό κώδικα για το βράδυ. 

Είναι εντελώς σοκαριστικό ότι το άτομο που κρυβόταν μέσα στη γιγάντια στολή Choupette ήταν ο Τζάρεντ Λέτο;  Δεν είναι. Αυτός είναι ο ίδιος άνθρωπος που το 2019, έφερε ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό αντίγραφο του κεφαλιού του στο κόκκινο χαλί του Met Gala. H εμφάνιση της γάτας δεν ήταν το μόνο κόλπο στο μανίκι του Λέτο. Αργότερα αφαίρεσε πλήρως το κοστούμι για να αποκαλύψει ένα ακόμη σύνολο και αναμφισβήτητα πολύ πιο μοντέρνο: το ολόμαυρο σύνολο αποτελούμενο από μια κάπα, ημιδιάφανη μπλούζα, πλισέ φούστα και μαύρο παντελόνι. 

Ο Λέτο δεν ήταν ο μόνος καλεσμένος που ήρθε ντυμένος Choupette. Η ράπερ Doja Cat εμφανίστηκε επίσης ως μια πιο μοντέρνα εκδοχή του αιλουροειδούς, φορώντας ένα γυαλιστερό κορμάκι και μακιγιάζ για να μεταμορφώσει το πρόσωπό της.