Περπατώντας στο δρόμο, στο μετρό, στο ασανσέρ, στην ουρά του σούπερ μάρκετ, βλέπουμε ανθρώπους που είναι “πρωταγωνιστές” στις προσωπικές τους ιστορίες. Κάποιοι από αυτούς αντιμετώπισαν δυσκολίες, απέτυχαν, απογοητεύτηκαν, αλλά έπειτα τόλμησαν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να ρισκάρουν για να κάνουν αυτό που τους παθιάζει. Άλλοι αρνήθηκαν να προσαρμοστούν και έκλεισαν τα αυτιά τους σε όλα τα “μη”, τα “πρέπει”, τα “δεν είναι σωστό” και τα “τι θα πει ο κόσμος” για το καθετί στη ζωή τους. Αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις νόρμες και τις κοινωνικές συμβάσεις,  αποφάσισαν να ρισκάρουν και να “ρίξουν πιστόλι” σε ό,τι τους έπνιγε. Και γιατί όχι; Τελικά, η ζωή χωρίς ρίσκο είναι μουντή και βαρετή.

@chofiiee OBSESSED ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΤΕΡΙΔΙΟ ΟΜΩΩΩΣ ???????? www.dangerousminds.gr ❤️ #darewithdangerousminds #dmdaretodare ♬ original sound – sof????

 

Βρες το hoodie αλλά και T-shirt με τη λέξη DARE εδώ

Παρόλο που για τους περισσότερους από εμάς οι ιστορίες μας θα μείνουν για πάντα άγνωστες και ανείπωτες, κάποιοι αποφάσισαν να μιλήσουν σε μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες αυτή τη στιγμή στον κόσμο, στο Tik Tok και να μοιραστούν τις δικές τους στιγμές “τόλμης”, που τους άλλαξαν τη ζωή. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και μας εμπνέει να προσπαθήσουμε για κάτι διαφορετικό και να βρούμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε καθετί που μας κρατάει πίσω. Οι ιστορίες τους κατάφεραν να γίνουν το “DARE Challenge” που μας έκανε όλους να σκεφτούμε “εμείς τι κάνουμε στη ζωή μας;”.

 

@doriannangel DARE #DareToBeADangerousMind #DareEvenOnceDM ♬ πρωτότυπος ήχος – DÒRIAN

 

Βρες το hoodie αλλά και T-shirt με τη λέξη DARE εδώ

Κάποια από τα πιο εντυπωσιακά παραδείγματα των TikTokers που είπαν την ιστορία τους περιλαμβάνουν ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία να αλλάξουν τη ζωή τους, να ξεκινήσουν καινούργιες καριέρες, αλλά και να σταματήσουν να ακούν τους άλλους ακόμα και για απλά καθημερινά πράγματα, όπως το πώς να ντύνονται. 

Κοινός παρονομαστής των Tik Tokers ήταν το ελληνικό streetwear brand, Dangerous Minds, που απευθύνεται σε όλα τα “επικίνδυνα” μυαλά εκεί έξω. Και είναι “επικίνδυνα”, όχι επειδή έκαναν κάτι μη ασφαλές, αλλά επειδή τολμούν να ζουν χωρίς συμβιβασμούς και απαρχαιωμένους κοινωνικούς κανόνες. 

Όλοι οι Tik Tokers φώναξαν ΤΟΛΜΗΣΕ με τα βίντεό τους φορώντας ρούχα από Dangerous Minds που γράφουν με τεράστια γράμματα τη λέξη DARE, που είναι και το βασικό μήνυμα του ελληνικού brand και μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζει τέλεια με το mindset τους.

 

@itsnephely Να τολμας. ???? @dangerousminds.gr #DareToBeADangerousMind #dareevenoncedm ♬ Swimming Pools (Drank) – Extended Version – Kendrick Lamar

 

Αν σε εκφράζει και εσένα το “DARE”, μπορείς να βρεις όλη τη συλλογή εδώ.

Το Dangerous Minds δημιουργήθηκε το 2012 για τις ασυμβίβαστες ψυχές που ψάχνουν τις δικές τους ουτοπίες, για καθένα που θέλει να διαφέρει από τους άλλους, που θέλει να ξεχωρίσει από τη μάζα, που δεν φοβάται, που ερωτεύεται, που ζει έντονα. Σκοπός του είναι να παροτρύνει τον καθένα από εμάς να “τολμήσουμε έστω μια φορά” για να κάνουμε αυτό που ονειρευόμαστε και θέλουμε και να μην τα παρατάμε. 

Στο Dangerous Minds το tribe των streetwears στην Ελλάδα βρήκε όλα όσα χρειάζεται. Εκτός από high premium κομμάτια μικρής διανομής από γνωστές εταιρίες, έχει και τη δική του συλλογή με ρούχα, τα οποία δημιουργήθηκαν με σκοπό να αντικατοπτρίζουν την αυθεντικότητα και την εκκεντρικότητα του καθενός. Με αυτόν τον τρόπο, το brand ενθαρρύνει τους ανθρώπους να τολμήσουν να ζήσουν όπως θέλουν και να μην παραδοθούν στα στερεότυπα της κοινωνίας. Να νιώθουμε ωραία ακόμα και ας φοράμε hoodie, φαρδύ T-shirt και sneakers στο club, στη δουλειά, στη σχολή, οπουδήποτε.

 

@stella.anesiadou5 ???? @Dangeρous Minds  #daretobeadangerousmind #dareevenoncedm ♬ Storytelling – Adriel

 

Βρες το hoodie αλλά και T-shirt με τη λέξη DARE εδώ.

Φυσικά, πέρα από τα πολύ inspiring βίντεο, ακολούθησαν και άλλων ειδών βίντεο, όπου αγαπημένοι Tik Tokers φόρεσαν, έπαιξαν & χόρεψαν με τα ρούχα του Dangerous Minds που φωνάζουν “DARE”, στέλνοντας με έναν πιο fun και απόλυτα ταιριαστό με την πλατφόρμα τρόπο το μήνυμα “να τολμάμε” και να μην συμβιβαζόμαστε. 

 

@ariaskokos GRWM  @Dangeρous Minds ????#darewithdangerousminds #dmdaretodare #grwm #ootd #outfit #outfitcheck #streetwear #streetstyle #foryou #fypシ #fypgreece #foryougreece ♬ Circo Loco – Drake & 21 Savage

 

@chrisaganidouu Ξεκαθαρα ενθουσιασμένη με την νεα μου φουτερ απο @Dangerous Minds ???????????? #DareWithDangerousMinds #DMDareToDare #fyp #foryoupageofficiall ♬ оригинальный звук – ???? xlarssx ????

 

@mohamed.epiks DARE #darewithdangerousminds #fypシ #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall @Dangerous Minds ♬ original sound – Mohamed.epiks ????????

 

@sophiasidi Ακούω γνώμες ???? Μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου hoodie πατώντας το “link” ???? @Dangerous Minds  #DareWithDangerousMinds #DMDareToDare #dangerousminds #stylewithme #stylingtips #hoodiestyling #mamasidi ♬ Hey It’s Me – Official Sound Studio

 

Το Dangerous Minds και το μήνυμα “DARE” είναι μία υπενθύμιση ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για αλλαγή και αυτο-εξέλιξη, εφόσον τολμήσουμε να ρισκάρουμε. Μόνο έτσι θα ανακαλύψουμε τις ατελείωτες δυνατότητες που μας προσφέρονται.

Αν σε εκφράζει και εσένα το “DARE”, μπορείς να βρεις όλη τη συλλογή εδώ.