Αν κάτι σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι έμφυλο, είναι η μόδα. Σε κανένα σύμπαν, ένα αξεσουάρ δεν είναι αμιγώς γυναικείο ή αντρικό. Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί σε έναν τέτοιο κόσμο, θα πλήτταμε θανάσιμα και δεν θα μπορούσαμε να διαλέξουμε ένα από τα υπέροχα ζευγάρια γυαλιά του The Glass of Brixton

Χρειάστηκε απλώς ένα πιο συνειδητό άκουσμα του «The guns of Brixton” των Class, για να εμπνευστεί ο Άγγελος Συκαράς το brand The Glass of Brixton,  με vibe που θυμίζει πολύ το πολυπολιτισμικό και καλλιτεχνικό Brixton, την γειτονιά του David Bowie και των The Clash, των διαδηλώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και της urban κουλτούρας στην πρωτόλεια και αυθεντική μορφή της. Όλα αυτά αποτελούν δομικά στοιχεία όλης της έμπνευσης και της αισθητικής πρότασης των γυαλιών που δημιουργεί ο designer και δεν θέτουν κανένα όριο, κανένα “don’t” σε όποιον θέλει να τα προσθέσει στη συλλογή του. Στο κάτω-κάτω πρόκειται για ένα brand που απευθύνεται σε όλα τα άτομα, ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου τους, το χρώμα τους, το μέγεθός τους ή τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Το inclusivity στα καλύτερά του. 

Δεν χρειάζεται να πληρώσεις μια περιουσία για να τα βάλεις στη συλλογή σου. Τα γυαλιά The Glass of Brixton συνδυάζουν design, ποιότητα και κόστος με τον καλύτερο τρόπο, μιας και οι υψηλής ποιότητας φακοί τους, «αγκαλιάζονται» από υψηλών προδιαγραφών φακούς, σε affordable τιμές, που δεν θα σε κάνουν να νιώσεις πως όποιος τα κοστολόγησε ζει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. 

Εν τω μεταξύ, η συλλογή Spring/Summer 2023, “Let’s get lost in Paris”, θα σε ταξιδέψει στο Παρίσι, δίνοντάς σου μια δυνατή γεύση από τη μουσική, την τέχνη και την αρχιτεκτονική της πόλης-έμπευση σε ό,τι αφορά τη μόδα (ας το παραδεχτούμε). 

Ναι, το μποέμ και αισθησιακό Παρίσι των 70s, εκείνο που ξαναζωντανεύουν οι Jane Birkin, Serge Gainsbourg και Françoise Hard κάθε φορά που πετυχαίνουμε κλικ τους σε κάποιο scroll, το κτίριο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Centre Pompidou, αλλά και η ηλεκτρονική σκηνή των 90s, από τους Daft Punk και τους Air μέχρι τον Sébastien Tellier, αποτελούν την έμπνευση πίσω από τη συλλογή. Στην πράξη, έντονα χρώματα, διαφάνειες, κλασικές γραμμές και μοτίβα, σχήματα και παλέτες που χωρούν τους πάντες και δεν αποκλείουν κανέναν. Ακριβώς όπως και το Παρίσι. 

Για να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη, επιλέξαμε επτά ζευγάρια γυαλιά ηλίου που χρειαζόσουν και το ήξερες. Επτά ζευγάρια που τέλος πάντων θα σε κάνουν να δεις τον κόσμο πιο συμπεριληπτικά. 

BS 213 Rahil


Cat-eye σε κόκκινο χρώμα. Τα λες και statement. Θα τα βρεις εδώ.

BS 204 Johny

Κλασικός σκελετός. Κλασική και διαχρονική ταρταρούγα. Θα τα βρεις εδώ

BS 202 Pride

BS 210 Hippodrome

 

Ο πιο safe και στυλάτος σκελετός γυαλιών σε τέσσερα χρώματα το ένα καλύτερο από το άλλο. ΟΚ, εμείς επιλέξαμε τα ροζ. Θα τα βρεις εδώ

BS 214 Gianni

 

Διαφανή με μπλε φακούς, δεν υπάρχει outfit που να μην τα χωράει, ούτε άνθρωπος που να μη «μπορεί» να τα φορέσει. Θα τα βρεις εδώ. 

BS 203 Per Matina

Μερικές φορές «φοβάσαι» να πάρεις ένα στυλιστικό ρίσκο, μόνο που αυτά τα γυαλιά ηλίου στο κάνουν εξαιρετικά εύκολο. Θα τα βρεις εδώ και σε άλλα χρώματα. 

BS 211 Sounds like a G

Ένας σκελετός που δεν θα σε προδώσει ποτέ. Όπως και η λαδί απόχρωση δεν θα σε προδώσει ποτέ. Θα τα βρεις εδώ

Κάνε μια βόλτα στο The Glass of Brixton εδώ.