Αντλώντας έμπνευση από το πνεύμα ελευθερίας και πολιτισμού της Βοστώνης, η νέα συλλογή της The Bostonians καθρεφτίζει την κλασική γοητεία και την casual κομψότητα του σύγχρονου Άνδρα, καλώντας τον να εκφραστεί μέσω του στιλ του όπως ποτέ άλλοτε.

Ένα άκρως ενδιαφέρον Preppy Style With a Twist – ένα «κλείσιμο ματιού» στο New England Style είναι ο πυρήνας της νέας collection που περιλαμβάνει layered looks, cozy πουλόβερ σε ζεστά, γήινα χρώματα και ανθεκτικά, laid-back jackets για να δημιουργήσετε outfits που μπορούν να σας ακολουθούν όλη μέρα.

Στα πλαίσια του rebranding, η The Bostonians αποκαλύπτει ένα πιο νεανικό πρόσωπο και μία ανανεωμένη εικόνα. Το εμβληματικό της λογότυπο μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό οικόσημο γεμάτο συμβολισμούς που αποτελείται από την ασπίδα και τους προστάτες της, καθώς και το νέο motto. Τo αμερικάνικο άλογο και το ευρωπαϊκό ελάφι, πλαισιώνουν και προστατεύουν την ασπίδα και καταδεικνύουν την άρρηκτη σύνδεση των δύο ηπείρων.

ΤΟ MOTTO

Το motto της μάρκας “A State of Mind” ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της The Bostonians. Μια φιλοσοφία που εκτείνεται πέρα από τη μόδα και τα ρούχα και σύμφωνα με την οποία όλοι οι άνδρες μπορούν να νιώσουν ελεύθεροι να εκφράζουν το στιλ τους και την προσωπικότητά τους.

Με ιστορία στον σχεδιασμό ρούχων υψηλής ποιότητας, η The Bostonians συνεχίζει να αγκαλιάζει την κομψότητα και τη διαχρονική αισθητική με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε κομμάτι της συλλογής, αποτελεί ξεκάθαρη δήλωση εκλεπτυσμένης γοητείας και λειτουργικότητας, αντικατοπτρίζοντας τον αυθεντικό τρόπο ζωής του σύγχρονου άνδρα.

Τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε τα φετινά Χριστούγεννα

Τα φετινά Χριστούγεννα οι διαχρονικές γραμμές συναντούν τις εκλεπτυσμένες υφές της The Bostonians για να δημιουρήσετε μοναδικά looks που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε διατηρώντας την άνεση και τον elegant χαρακτήρα σας.

Το δερμάτινο jacket πρωταγωνιστεί ξεχωρίζοντας για το δυναμισμό του. Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι και ένα πουκάμισο με ρίγες και γραβάτα για ένα πιο formal αποτέλεσμα.

Το βελούδινο σακάκι είναι στα must-have των γιορτών και μπορείτε να το φορέσετε τόσο σε festive περιστάσεις όσο και στην καθημερινότητα σας. Πειραματιστείτε με νέους συνδυασμούς και δώστε νέα πνοή στο στιλ σας, διατηρώντας τη διαχρονικότητα του.

To layering με πλεκτά είναι η απόλυτη τάση της σεζόν που θα σας επιτρέψει να νιώθετε άνετοι και ταυτόχρονα θα σας χαρίσει ένα πολύ κομψό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Total denim outfit για τις απόλυτα stylish και νεανικές εμφανίσεις των φετινών Χριστουγέννων, αλλά και όλου του χρόνου.