Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η καταλληλότερη στιγμή του χρόνου για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, αλλά και να προσθέσεις σε αυτή κλασικά κομμάτια που θα έχεις για χρόνια. Το brand The Bostonians είναι ταυτόσημο της κομψότητας και της διαχρονικότητας και οι συλλογές του είναι διανθισμένες με σύγχρονα στοιχεία επηρρεασμένα από το πνεύμα ελευθερίας και πολιτισμού της Βοστώνης.

Το New England style στα καλύτερα του με κομμάτια όπως laid-back jackets και cozy πλεκτά τα οποία σας επιτρέπουν να δημιουργήστε όμορφα looks παίζοντας με τις υφές και το layering.

Το motto της μάρκας “A State of Mind” ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της The Bostonians. Μια φιλοσοφία που εκτείνεται πέρα από τη μόδα και τα ρούχα και σύμφωνα με την οποία όλοι οι άνδρες μπορούν να νιώσουν ελεύθεροι να εκφράζουν το στυλ τους και την προσωπικότητά τους.

Με ιστορία στον σχεδιασμό ρούχων υψηλής ποιότητας, η The Bostonians συνεχίζει να αγκαλιάζει την κομψότητα και τη διαχρονική αισθητική με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάθε κομμάτι της συλλογής, αποτελεί ξεκάθαρη δήλωση εκλεπτυσμένης γοητείας και λειτουργικότητας, αντικατοπτρίζοντας τον αυθεντικό τρόπο ζωής του σύγχρονου άνδρα.

Κι αν είστε από εκείνους που προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους online το νέο site The Bostonians σας επιτρέπει να κάνετε έρευνα αγοράς από την άνεση του σπιτιού σας. Στο site θα βρείτε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές σε πληθώρα ρούχων μεταξύ των οποίων πουκάμισα, υφασμάτινα παντελόνια, jackets και ζεστά πουλόβερ σε γήινες αποχρώσεις. 

Όλα τα ρούχα The Bostonians φέρουν αυτή την μοναδικά εκλεπτυσμένη αισθητική που σε συνδυασμό με την εξαιρετική τους ποιότητα τα καθιστά διαχρονικά, γεγονός που θα σας επιτρέψει να τα φοράτε για χρόνια.

Ξεκινήστε τώρα τις αγορές σας αρχίζοντας από ένα chino παντελόνι σε ίσια γραμμή, ένα λεπτό μπουφάν ιδανικό για όλον τον χρόνο και φυσικά πουκάμισα, που όσα και να έχετε ποτέ δεν είναι αρκετά. 

Αν αγαπάτε τις cozy υφές τότε σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στο καλάθι σας πλεκτά και ζιβάγκο και να δημιουργήσετε ξεχωριστά χειμερινά outfits. 

Οι εκπτώσεις έχουν αφετηρία τα The Bostonians!