Όσο κι αν καιγόμαστε στο TikTok τα βράδια (δεν είμαστε περήφανοι γι’αυτό), το Instagram συνεχίζει ακάθεκτο να είναι ένα μέσο της καθημερινής επικοινωνίας μας με τους φίλους. Και επειδή η Meta το ξέρει πολύ καλά αυτό, αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές για να κάνει λίγο καλύτερη τη ζωούλα μας.

Όσο γίνεται, δηλαδή.

Σύμφωνα με το επίσημο blog της, η Meta που δεν έχει διορθώσει άλλα κι άλλα, σκέφτηκε πως τουλάχιστον είναι καλή ιδέα να κάνει αλλαγές στα μηνύματα για να μην μας σπάνε τα νεύρα τόσο εύκολα. Σε πρώτη φάση, δίνει την επιλογή να μπορούμε να κάνουμε edit σε μηνύματα που έχουμε στείλει εντός 15 λεπτών, για να μην βγαίνουν τα μάτια των άλλων από τυχόν λάθη. 

Επιπροσθέτως, θα μπορούμε να καρφιτσώσουμε συνομιλίες για να βγαίνουν ψηλά και να μην τις ψάχνουμε ανάμεσα στον χαμό των υπόλοιπων μηνυμάτων. Αυτό θα υπάρχει ως επιλογή για τρεις συνομιλίες, όχι παραπάνω. 

Όσον αφορά και τις υπόλοιπες αλλαγές στο Instagram, θα υπάρχει πλέον και η επιλογή να αποθηκεύουμε τα αγαπημένα μας stickers για να τα έχουμε για κάθε περίσταση. 

Κάποια στιγμή βρε αγαπημένο Instagram, θα ήταν πολύ βοηθητικό να μπορούμε να αναζητήσουμε ονόματα στα stories μας, για να μην ανεβοκατεβαίνουμε κάθε φορά.