Ετοιμαστείτε να περάσετε πολλές ώρες στο my90stv.com. Αυτή η δεκαετία για πολλούς από εμάς συμπίπτει με την εφηβεία: δεν ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε ότι ακούγαμε Take That είχαμε αφίσα στο δωμάτιο μας  τον Robbie Williams,  βλέπαμε παιδικά τους Ninja Turtles, Supermario Bros , το δίλημμα στις συζητήσεις μας με τις φίλες μας ήταν Brandon vs Dylan, κυκλοφορούσαμε με καρό πουκάμισα και ακούγαμε Nirvana στο walkman.

https://www.youtube.com/shorts/QN9liWnpVfo

Βρήκαμε τυχαία αυτό το site που ονομάζεται My 90s TV που περιλαμβάνει ακόμη και διαφημίσεις που προβλήθηκαν τότε. Πήγαν την νοσταλγία σε άλλο επίπεδο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα μεμονωμένο έτος και το My 90s TV σας λέει πάντα τι παρακολουθείτε στο κάτω μέρος της οθόνης. Όταν είστε έτοιμοι να καθίσετε και να αρχίσετε να παρακολουθείτε, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο “F” για να μεταβείτε σε “πλήρης οθόνη”.

Η τηλεόραση της δεκαετίας του ’90 τραβά όλο το περιεχόμενό της από το YouTube και μπορείτε να πατήσετε το “Y” για να μεταβείτε στο YouTube για να το παρακολουθήσετε. Οι παλαιότερες γενιές μπορούν να ταξιδέψουν ακόμα πιο πίσω στο χρόνο και να δουν τα My 70s TV και My 80s TV. Επιστρέψτε στη δεκαετία του 1990 μέσω αυτού του νοσταλγικού προσομοιωτή τηλεόρασης και ξαναζήστε τις αυθεντικές διαφημίσεις, τα μουσικά βίντεο, τα τρέιλερ ταινιών, τα χρόνια σας που έφυγαν.

Ο ιδρυτής Joey Cato σχεδίασε ένα παλιό, παραδοσιακό πλαίσιο τηλεόρασης με κανάλια, κουμπιά έντασης ήχου και λειτουργίας που μπορείτε πραγματικά να πατήσετε όπως θα κάνατε στην πραγματική ζωή. Στη δεξιά πλευρά της οθόνης της τηλεόρασης, έχετε μια λίστα με είδη περιεχομένου που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Προτείνουμε το The X Files.

Kάντε κλικ και απολαύστε τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Αν έχετε βαρεθεί τις σειρές του Netflix και του HBO υπάρχει λύση.