Βρήκαμε το σεξουαλικό βοήθημα που λειτουργεί με AI (τεχνητή νοημοσύνη) και θέλει να σας κάψει τον εγκέφαλο. Ο Brian Sloan – ο οποίος στο παρελθόν κατασκεύασε ένα μανίκι αυνανισμού για άνδρες γνωστό ως “Autoblow” – ζήτησε βοήθεια από μια ομάδα ερευνητών για να δημιουργήσει τη νέα συσκευή, η οποία τροφοδοτείται από ηλεκτροεγκεφαλογραφία (EGG).

Τι είναι αυτό; Μια καταγραφή της εγκεφαλικής δραστηριότητας . Κατά τη διάρκεια αυτής της ανώδυνης δοκιμής, μικροί αισθητήρες συνδέονται στο τριχωτό της κεφαλής για να συλλάβουν τα ηλεκτρικά σήματα που παράγονται από τον εγκέφαλο. Αυτά τα σήματα καταγράφονται από ένα μηχάνημα και εξετάζονται από γιατρό. Η ηλεκτροεγκεφαλογραφία είναι μια μέθοδος για την καταγραφή ενός ηλεκτρογράμματος της αυθόρμητης ηλεκτρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου.

Για την εντυπωσιακή AI εμπειρία αυνανισμού, ένας χρήστης πρέπει να είναι συνδεδεμένος με μια συσκευή (EEG), που μετρά την αυθόρμητη ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου. Το ΑΙ sex toy (χωρίς χέρια) που ονομάστηκε Autoblow AI+, στη συνέχεια στερεώνεται στο πέος του χρήστη και συνδέεται με Wi-Fi σε ένα κοντινό τραπέζι.

Δώστε προσοχή τώρα: Η συσκευή EEG μετρά την εγκεφαλική δραστηριότητα του χρήστη, ο οποίος με τη σειρά του ελέγχει τη δράση του Autoblow AI+ μέσω Wi-Fi. Κρίνοντας από τα εγκεφαλικά κύματα, το παιχνίδι μπορεί να επιταχύνει ή να επιβραδύνει την κίνηση του χαϊδεύματος και διαθέτει ακόμη και τη λειτουργία «Finish Me» που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί οργασμό όταν τα εγκεφαλικά σήματα δείχνουν την επιθυμία να κορυφωθούν.

Οι ερευνητές, οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα της νευροτεχνολογίας, ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι «λόγω πιθανών αρνητικών επιπτώσεων στην καριέρα που βασίζονται στη σεξουαλική φύση της ανατεθειμένης εργασίας», αναφέρει το Vice . Ωστόσο, δεδομένης της «άβολης» φύσης της συσκευής EEG, είναι απίθανο το σεξουαλικό παιχνίδι να κυκλοφορήσει σύντομα στη μαζική αγορά.