Έχει κάποια σημασία ο τελικός ενός τηλεοπτικού show μαγειρικής μπροστά σε ένα πολύνεκρο ναυάγιο; Όχι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το ξέρει και δεν μπορεί να το κρύψει. Μάλλον δεν θέλει κιόλας. 

Σε άλλα νέα, ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef στον χθεσινό τελικό της εκπομπής πήρε λίγο χρόνο για να αναφερθεί στο αυτονόητο, κάνοντας σαφές αυτό το μάταιο της τηλεοπτικής ζωής που συνεχίζεται στον αυτόματο μπροστά στην ανθρώπινη δυστυχία. Με τρόπο που δεν προσβάλει κανέναν, μα κυρίως τον εαυτό του. 

Οι δυο φιναλίστ του φετινού τελικού ήταν η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας, με τη Μπέη να κερδίζει μετά από μια επική μαγειρική μάχη τον τίτλο της Ελληνίδας MasterChef 2023. 

Ωστόσο, πριν το τελικό αποτέλεσμα, στο live του τελικού, ο θείος Λεωνίδας έκλεψε λίγο χρόνο για να αναφερθεί στο ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου. Σε αυτή την πολύνεκρη τραγωδία. 

 

“Καλησπέρα ζωντανά από την κουζίνα του MasterChef. Η σημερινή ημέρα δυστυχώς δεν μπορεί να είναι ακριβώς, όπως την είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε ένα τραγικό γεγονός και θρηνούμε ανθρώπινες ζωές. Δυστυχώς πολλά πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα, δεν είναι για πολύ κόσμο.
Μία μικρή ανάσα κι επιστρέφουμε με την συνέχεια του φετινού τελικού”,
 είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Λυπόμαστε που δημοσιογράφοι εκπομπών που έχουν τη δυνατότητα και το βήμα να πουν τα αυτονόητα, προάγοντας ανθρωπισμό και όχι μικροψυχία δεν κλέβουν με τη σειρά τους μερικά λεπτά που δεν είναι για πέταμα. 

Προχωράμε.