«Πού είσαι Παπαδόπουλε;» αναρωτιούνται νοσταλγοί της Χούντας των Συνταγματαρχών με αφίσες που γέμισαν τους Γαργαλιάνους και την Πύλο. Η φωτογραφία του δικτάτορα συνοδεύεται από την πρωτοφανή ερώτηση, μιας και όλοι γνωρίζουμε πού είναι. Η αφισοκόλληση προφανώς και έγινε για να γιορτάσουν οι ακροδεξιοί νοσταλγοί τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου, όταν η Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας καταλήφθηκαν από τανκς και η χώρα βρέθηκε «αλυσοδεμένη».

Πίσω από την αφισοκόλληση με το γκριντζ ερώτημα βρίσκεται η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (ΛΕΠΕΝ). Ένα «ορφανό» μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, μόνο που το παιχνιδιάρικο του τίτλου παραπέμπει στους Λεπέν, την ακροδεξιά οικογένεια της Γαλλίας που μονοπωλεί τον ακροδεξιό χώρο -πρώτα ήταν ο πατέρας, ο οποίος «έγραψε» το κόμμα στην κόρη. Σύμφωνα μάλιστα με τους ίδιους τους ιδρυτές του κόμματος, συνομιλούν με την αρχηγό του γαλλικού κόμματος, Μαρίν Λεπέν. To logo τους βρίσκεται κανονικά στις αφίσες.

Ως αρχηγός του ΛΕΠΕΝ εμφανίζεται ο Χρήστος Ρήγας, πρώην περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και στέλεχος με «πλούσια» δράση στις παράνομες δραστηριότητες του μορφώματος.

Για όσους αναρωτιούνται ακόμη, ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν πρόκειται να τους απαντήσει στο ερώτημά τους.