Ένα από τα περιστατικά που παρακολουθούμε στα Κοινοβούλια υπανάπτυκτων χωρών και γελάμε συνέβη το πρωί της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, ο ανεξαρτητοποιημένος βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του, της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Με το επίπεδο των βουλευτών των δύο κομμάτων, Σπαρτιατών και Ελληνικής Λύσης, να αγγίζει επίπεδα χούλιγκαν σε μπαρ κακόφημων γειτονιών, το ξύλο ερχόταν με μαθηματική ακρίβεια. Όσοι ήλπιζαν πως οι οποίες διαφορές θα λύνονταν με Αριστοτελικές μεθόδους (κοινός τόπος, επιχειρήματα), την πάτησαν!

Όταν η Βουλή έγινε ρινγκ

Το πρωί της Τρίτης συζητιόταν στην ολομέλεια της Βουλής η άρση της ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς ο πατέρας του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου κατέθεσε μήνυση σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο Χ (πρώην Twitter) τα οποία τον καθυβρίζουν.

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας, ανακοίνωσε πως είναι υπέρ της άρσης της ασυλίας, αφού όπως τόνισε, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Τότε ο Φλώρος απάντησε πως αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο.

Αυτό πυροδότησε την έντονη αντίδραση των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης και τότε ακούστηκαν βρισιές χυδαίες αλλά και απειλές, ιδίως από τον βουλευτή Γραμμένο.

Ο Φλώρος τότε του απάντησε, «έλα έξω να μου τα πεις», με τους δύο άντρες να βγαίνουν εκτός αίθουσας και να παίζουν ξύλο στο περιστύλιο. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης τελικά, κατέληξε στο ιατρείο της Βουλής.