Γραφικό; Ίσως. Κι όμως κάπως αστείο; Ναι. Όπως και να έχει ο Τσίπρας βρέθηκε καλεσμένος της Zoe Pre στο YouTube και με αφορμή μια ερώτηση κατέληξε να τρολάρει τον Δημήτρη Κουτσούμπα με την ίδια του την τρολιά. Με την ίδια του την ατάκα. 

Πιο συγκεκριμένα, η Zoe Pre, παίρνοντας συνέντευξη στον Αλέξη Τσίπρα, του ζήτησε να σχολιάσει και μια πρόσφατη δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, σχετικά με την επέκταση του δικαιώματος γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια. Ωραία μέχρι εδώ; Πολύ ωραία. Μάλιστα η YouTuber ανέφερε πως η Δημήτρης Κουτσούμπας έχει πει πως είναι γενικώς κατά του γάμου (θέσει), αλλά ο ίδιος είναι παντρεμένος με παιδιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, απάντησε: «Το θέμα είναι ως πολιτεία να δώσεις το δικαίωμα σε κάποιον να επιλέξει να μην παντρευτεί. Αλλά να το επιλέξει. Όπως εγώ, επέλεξα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Αλλά είχα τη δυνατότητα να παντρευτώ με παππά και με κουμπάρο ή στο δημαρχείο». Συνεχίζοντας: «Άρα, ήταν μάλλον λίγο λάθος απάντηση του κ.Κουτσούμπα. Αλλά… αυτοί είστε». 

Εντάξει. Γελάσαμε. Δες το απόσπασμα εδώ: 

https://t.co/7r1bvkgXrI

Εν τω μεταξύ, όπως καταλαβαίνετε, αρνούμαστε να σχολιάσουμε την επικοινωνιακή στροφή των πολιτικών αρχηγών στο YouTube. Κυρίως λόγω πλήξης. Έτσι. Απλώς θέλαμε να το ξεκαθαρίσουμε. 

Προχωράμε.