Δεν ξέρουμε αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά το καλοκαίρι δεν απέχει πολύ. Θα έρθουν σύντομα αυτές οι μέρες που θα τρέχουμε ανέμελοι στις παραλίες. Τώρα θα μας πείτε, που κολλάει αυτό που μόλις είπαμε με τον τίτλο, πουθενά θα απαντήσουμε. Αλλά όταν μιλάμε για ελληνικό νησί πάντα αυτή η εικόνα μας έρχεται στο μυαλό. Μετά, φυσικά, ακολουθούν κι άλλες.

Για την ώρα το μοναδικό που έχουμε να πούμε για ελληνικό νησί, είναι αυτό που πωλείται -έτσι όπως είναι- για 50 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά, δεν θα είχε καμία τύχη να γίνει viral αυτή η αγγελία, αν το Τραγονήσι (έτσι λέγεται, ναι) που είναι περίπου 2.500 στρέμματα, δεν βρισκόταν πολύ κοντά στην Μύκονο. Εξού και έχει πλασαριστεί έτσι, με το όνομα της Μυκόνου στην αγγελία, προκειμένου να προσελκύσει αγοραστές.

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο ZL Development Mykonos Golden Luxury, η βραχονησίδα βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την παραλία Καλαφάτη, ενώ σημειώνεται πως είναι άρτια και οικοδομίσιμη. Προφανώς ούτε δείγμα πρασίνου, παρά μόνο κοφτερές πέτρες και γλιστερά χαλίκια, ωστόσο δεν είναι τελείως άγνωστο το σημείο.

Διότι τουριστικά σκάφη πραγματοποιούν εκδρομές εκεί, αφού διαθέτει σπηλιές με γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για κολύμπι και καταδύσεις. Τονίζεται, τέλος, πως αν κάποιος δεν θέλει να το αγοράσει όλο, μπορεί να πάρει στην κατοχή του κομμάτια.