Την ώρα που κανείς δεν ξέρει πότε θα ανοίξει ξανά το ΟΑΚΑ, μετά την επ’ αόριστον αναστολή λειτουργίας του, λόγω στατικής ανεπάρκειας στα στέγαστρα Καλατράβα, γεγονός που καθιστά αβέβαιη τη διεξαγωγή των συναυλιών των Coldplay τον Ιούνιο, ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, μετατρέπει το Παμπελοποννησιακό στάδιο ξανά σε λειτουργικό. Μέσα από ένα προεκλογικό βίντεο στα social media, εξηγεί πως αποκατέσησαν το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, μια και έχει αφεθεί στο… έλεος του Θεού μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, το 2014, το στάδιο ήταν κατεστραμμένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας. Εισέπραξαν τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητης τηλεφωνίας, είχαν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τις εργασίες αποκατάστασης. «Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλίκά, αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας» λέει χαρακτηριστικά.

Πλέον, το στάδιο λειτουργεί δωρεάν για όλους τους κατοίκους της Πάτρας, μετρά 10.000 εγγεγραμμένα μέλη και 40 αθλητικούς συλλόγους, ενώ φιλοξενούνται αθλητικά γεγονότα όπως οι πανελλήνιοι αγώνες στίβου. «Στα Ολυμπιακά ακίνητα δοκιμάστηκαν πολλά μοντέλα. Αλλα το Παμπελοποννησιακό άνθισε μόνο όταν βάλαμε στο κέντρο της προσοχής μας τις ανάγκες των ανθρώπων και των παιδιών μας» καταλήγει ο δήμαρχος για να εξηγήσει τον λόγο που η όλη προσπάθεια πέτυχε. Το βίντεο έγινε viral και οι χρήστες στα social media φυσικά και τον αποθέωσαν.