Δεν είχαμε άλλη δουλειά χθες, λίγες μέρες μετά τον Δεκαπεντάγουστο, έπρεπε να ασχοληθούμε με τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν για λίγες ωρίτσες στην Εθνική Αθηνών-Κορίνθου. Έλεος δηλαδή, φτάνει με την υπερβολή σε αυτή τη χώρα, ούτε μια μετάγγιση υγραερίου δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς να μας ενοχλήσετε.

Όπως διαβάζουμε, «τεράστια ήταν η ταλαιπωρία από το μεσημέρι της Πέμπτης στη νέα και παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μετά τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε βυτιοφόρο που μετέφερε 7,5 τόνους υγραέριο». Σιγά την ταλαιπωρία, καλοκαίρι είναι, λίγο χρώμα πήρατε. Μεταξύ μας, είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε;

Αλλά όχι, εσείς αμέσως να χάσετε την ψυχραιμία σας. Ένας ηλικιωμένος κύριος με τη γυναίκα και την κόρη του, λέει, έφυγαν από τη θέση τους, μπήκαν με το όχημά τους στη γραμμή ΛΕΑ, εκνεύρισαν άλλους οδηγούς και του έσπασαν το τζάμι. Αυτός είναι ο πολιτισμός σας.

Και όλα αυτά, γιατί οι οδηγοί παρέμειναν για 7 έως και 9 ώρες εγκλωβισμένοι, με τις ουρές των αυτοκινήτων να ξεπερνούν τα 15 χιλιόμετρα. Δεν έχουμε λόγια για το χαμηλό σας επίπεδο. Ευτυχώς, έχει το Twitter.