Μετά την ημερομηνία της πρεμιέρας στις κινηματογραφικές αίθουσες, ήρθε η ώρα το «Kinds of Kindness», η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, να αποκτήσει και teaser. Προφανώς, πατήσαμε απευθείας play μόλις βγήκε στο feed μας και προφανώς αυτό το teaser δεν δίνει πολλά στοιχεία της υπόθεσης. Περισσότερο κάνει μια παρουσιάση των ηθοποιών που συμμετέχουν, έχοντας μπόλικο αέρα Νέας Ορλεάνης. Να πούμε σε αυτό το σημείο πως το teaser το είδαμε δύο τρεις φορές εξαιτίας και του soundtrack που επέλεξαν, του «Sweet Dreams» δηλαδή. Προχωράμε. 

Τι ξέρουμε για το «Kinds of Kindness»;

Kinds of Kindness

Ξέρουμε αρχικά ότι θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου. Ξέρουμε, επίσης, λίγα πράγματα για την υπόθεση, όπως ότι το «Kinds of Kindness», θα είναι μια ταινία ανθολογίας. Όπως είχε δηλώσει ο Γιώργος Λάνθιμος στον Guardian «είναι μια σύγχρονη ταινία, που διαδραματίζεται στις ΗΠΑ – τρεις διαφορετικές ιστορίες, με τέσσερις ή πέντε ηθοποιούς που παίζουν έναν ρόλο σε κάθε ιστορία, άρα όλοι παίζουν τρεις διαφορετικούς ρόλους. Ήταν σχεδόν σαν να έκανα τρεις ταινίες, πραγματικά».

Και τέλος ξέρουμε πως το καστ θα απαρτίζεται από τους Γουίλεμ Νταφόε, της Μάργκαρετ Κουάλεϊ και του Τζο Αλγουιν. Και με τους τρεις έχει συνεργαστεί σε προηγούμενες δουλειές, με τα δύο πρώτα ονόματα πιο πρόσφατα, στο Poor Things. Επιπλέον θα συμμετέχουν και οι Τζέσι Πλίμονς, την Χονγκ Τσάου, τον Μαμουντού Άθι και την Χάντερ Σέιφερ.

Η Έμα Στόουν θα βρίσκεται ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί αυτό το δίδυμο είναι αχτύπητο, σηματοδοτόντας έτσι την πέμπτη σύμπραξη της ίδιας και του Γιώργου Λάνθιμου.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λάνθιμος έγραψε το σενάριο του «Kinds of Kindness» μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στις ταινίες ‘Κυνόδοντας’, ‘Άλπεις’, ‘Αστακός’ και ‘Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού’. Αντ’αυτού, ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τόνι ΜακΝαμάρα, που ήταν σεναριογράφος στις δύο τελευταίες ταινίες του Λάνθιμου, δεν θα συμμετέχει αυτή τη φορά.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022 στη Νέα Ορλεάνη και ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο.

Να πέσει το teaser: