Η ταινία «My Father’s Murder in Greece» είναι θρίλερ μυστηρίου, σε παραγωγή της Αμερικανικής εταιρίας Hollyware Production για λογαριασμό του καναλιού Lifetime TV και σε συμπαραγωγή με την Ελληνική εταιρία 576 Digital και τον Έλληνα παραγωγό Δημήτρη Ζωγραφάκη.

Η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή Αμερικανίδα σε ένα οικογενειακό ταξίδι από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα μαζί με τον πατέρα της. Ένα έγκλημα θα ξεδιπλώσει το μυστηριώδες οικογενειακό παρελθόν μαζί με καλά κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως το ένα μετά το άλλο ανατρέποντας όλα τα δεδομένα.  

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Colin Theys (“Deep in the Darkness”, 2014, “Stalker’s Prey”, 2017) και το σενάριο ο Richard Pierce με ένα Cast Αμερικανών και Ελλήνων ηθοποιών αποτελούμενο από τους: Cass Huckabay, Maeve Quinlan, Ναταλία Δραγούμη, Βαγγέλη Παπαδάκη, Αλέξανδρο Θεοδωρόπουλο, Νικόλα Μακρή, Γιώργο – Προμηθέα Χατζηκυριάκο, Μαργαρίτα Λουμάκη και άλλους.

Τα γυρίσματα έγιναν εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα μέσα στο 2023, με πολλές περιοχές της Αττικής όπως το Λαύριο, ο Μαραθώνας, η παραλία ΚΑΠΕ αλλά και η Αθήνα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου, στο κανάλι και στην πλατφόρμα του Lifetime TV στις ΗΠΑ.