Το περιμένουμε πώς και πώς; Ναι. Έρχεται σύντομα; Και πάλι ναι. Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά το σπουδαίο φινάλε του, επιστρέφει στις οθόνες μας και πλέον έχουμε ημερομηνία. Κι αυτή είναι η ευχάριστη είδηση της ημέρας μέσα σε όλη αυτή τη ζοφερή επικαιρότητα που επικρατεί. 

Προφανώς έχουμε πάθει στερητικό, το Maestro έριξε αυλαία τον Δεκέμβριο του 2022, έχει πέρασει καιρός από τότε. Αλλά το ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παίρνει τον χρόνο του, ξέρουμε ότι είναι το πιο σωστό. Ξέρουμε πως το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει για την αναμονή. 

Τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Maestro, που ταξίδεψε παγκοσμίως μέσω του Netflix, είναι πλέον έτοιμα κυρίες και κύριοι. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαΐου, στο MEGA, μόνο που αυτή τη φορά θα προβληθεί ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο μέσα από τη streaming πλατφόρμα. 

Ο δεύτερος κύκλος του Maestro

Ο δεύτερος κύκλος θα απαρτίζεται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ρίξει οριστική αυλαία το φθινόπωρο, με επιπλέον 4. Οι Παξοί φυσικά θα είναι πάλι το μέρος όπου θα συνεχιστεί η ιστορία, ωστόσο οι πρώτες σκηνές θα περιλαμβάνουν και την Αθήνα, όπου ο Ορέστης έχει επιστρέψει μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου. 

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας τού δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα.Το Ιόνιο όμως κρύβει μια θανάσιμη παγίδα για όλους στο νησί. Το πτώμα του Χαράλαμπου αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας.

Netflix
Maestro

Όπως είχε δηλώσει και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη συνέχεια του Maestro: «Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια μια άλλη σκηνή εδώ. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα για να προλάβουμε γιατί πρέπει μέχρι τις 10 του μηνός να φύγουμε από το νησί γιατί δεν έχει να μείνουμε. Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Θα μπουν και νέα πρόσωπα. Όχι πολλά. Στα πρώτα επεισόδια θα μπει ένα νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε».