Μπορεί έτσι απλά μια εβδομάδα να γίνει συναρπαστική, χολιγουντιανών διαστάσεων; Ναι, μπορεί, εξαιτίας της EON On Demand, της ανανεωμένης πλατφόρμας της Nova; Θέλεις μια ευκαιρία να χαλαρώσεις μόνος σου στον καναπέ; Θέλεις να καλέσεις την παρέα και να μοιραστείτε μαζί συναισθήματα και εμπειρίες;

Μπορείς εσύ να επιλέξεις πότε θα δεις τι, χάρη στην υψηλών επιδόσεων On Demand υπηρεσία της ΕΟΝ. Το Provocateur έχει απλά τις προτάσεις για θέαση ταινιών παραγωγής 2023 -μόλις βγήκαν από το μοντάζ, που λέει ο λόγος, ανάμεσα στις 6.000 επιλογές από ταινίες και επεισόδια σειρών που θα βρει κανείς στη βιβλιοθήκη της ΕΟΝ.

John Wick

Ο εκδικητής Τζον Γουίκ βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Όσο φούντωνε η αναμονή, τόσο τα νεύρα των φανατικών του franchise γίνονταν κρόσσια. Αλλά με την κυκλοφορία του τέταρτου κεφάλαιου του Τζον Γουίκ, άλλοι ένιωσαν να αποζημιώνονται για τα δύο χρόνια της καθυστέρησης και άλλοι επειδή επέμεναν πως ο Τζον Γουίκ είχε κι άλλα πράγματα να δώσει. Όλοι συμφωνούν, όμως, πως πρόκειται για μια ταινία βγαλμένη από τα καλύτερα συστατικά δράσης, στα οποία μας έχει συνηθίσει άλλωστε.

Λόρενς Φίσμπερν, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ είναι οι προστιθέμενες αξίες στο υψηλό πρεστίζ που έχει κατακτήσει ο Κιάνου Ριβς.

Κι αν δεν έχετε χορτάσει σασπένς και σκηνές δράσης, η πλατφόρμα ΕΟΝ της Nova μπορεί να σας εμφανίσει περισσότερες προτάσεις ανάλογα με την ταινία που έχετε παρακολουθήσει, χωρισμένες σε κατηγορίες και θεματικές ενότητες για πιο εύκολη εύρεση αυτού που θέλεις να δεις!

Super Mario Bros. Movie

Ένας αμερικανο-ιταλός υδραυλικός ονόματι Mario και ο αδελφός του, Λουίτζι, ταξιδεύουν σε έναν υπόγειο λαβύρινθο προσπαθώντας να σώσουν μια αιχμάλωτη πριγκίπισσα.

Ο περίφημος ήρωας video game, Super Mario, ο οποίος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τα ανδραγαθήματά του, έγινε ταινία το 2023 και κατάφερε να σπάσει διάφορα εισπρακτικά ρεκόρ: Πέρα από τα 1,36 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, το Super Mario πραγματοποίησε το καλύτερο Σαββατοκύριακο έναρξης παγκοσμίως για ταινία κινουμένων σχεδίων, αλλά ήταν και η πρώτη ταινία βασισμένη σε βιντεοπαιχνίδι του οποίου οι εισπράξεις ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Έγινε επίσης η δεύτερη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις του 2023, η τρίτη ταινία κινουμένων σχεδίων με τις περισσότερες εισπράξεις και η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα παραγωγής της Illumination. Στα 81α Βραβεία Χρυσής Σφαίρας, η ταινία έλαβε τρεις υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους

Κι αν η παρέα δεν θέλει να θυμηθεί τα νιάτα της ή εσύ θέλεις να το παρακολουθήσεις κάπου αλλού, έξω, μπορείς να την κατεβάσεις σε κάποια από τις φορητές συσκευές σου για θέαση χωρίς Internet.

Ένας Οργισμένος Άντρας Εκδικείται

O «H» ένας τραχύς, μυστηριώδης νέος υπάλληλος σε μια εταιρεία ασφαλείας του Λος Άντζελες, τη Fortico, που ειδικεύεται στη μεταφορά τεράστιων ποσών μετρητών στην πόλη με θωρακισμένα φορτηγά, δεν είναι αυτός που όλοι οι συνάδελφοί του νομίζουν.

Ο Τζέισον Στέιθαμ συνεργάζεται για τέταρτη φορά με τον Γκάι Ρίτσι. Όταν αυτοί οι δύο τύποι εμπλέκονται σε μια ταινία, η αλήθεια είναι πως όλοι ξέρουμε τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Ο Ρίτσι είναι ένας εξπέρ του είδους, όπως και ο Στέιθαμ. Καταιγιστική δράση, ήρωες βγαλμένοι από fashion editorial περιοδικών, εξεζητημένοι χαρακτήρες. Η συγκεκριμένη ταινία είναι ό, τι πρέπει για να εθιστεί κανείς στο τρελό σύμπαν του δημιουργού.

Εκτός Ελέγχου

Ένας πιλότος βρίσκεται παγιδευμένος σε μια εμπόλεμη ζώνη αφού αναγκάζεται να προσγειώσει το εμπορικό του αεροσκάφος κατά τη διάρκεια μιας τρομερής καταιγίδας.

Ο Μπάτλερ είναι ο πιλότος που θα ήθελες να έχεις σε κάθε πτήση σου, ειδικά όταν προσγειώνεσαι σε κάποιο άγνωστο νησί, όπου μαίνεται πόλεμος. Αν το αστικό τοπίο του Λονδίνου στο «Ο Όλυμπος Έπεσε» σου φάνηκε εντυπωσιακό, τότε το νησάκι κάπου στις Φιλιππίνες θα δίνει μια νέα διάσταση στις ταινίες δράσης. Οι σκηνές του Εκτός Ελέγχου περιέχουν κυνισμό, χολιγουντιανές ατάκες και στιγμές για pause και rewind που συναρπάζουν.

Στην ανανεωμένη πλατφόρμα ΕΟΝ On Demand της Nova, οι ταινίες και οι σειρές που έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε αυξάνονται θεαματικά. Όπως και οι τρόποι εύρεσης του πλούσιου περιεχομένου της πλατφόρμας.