Εδώ και λίγες ημέρες έσκασε μύτη, στο Netflix, η ζωή της διαβόητης διακινήτρια ναρκωτικών και πρωτοπόρου της βιομηχανίας εμπορίου κοκαΐνης της Κολομβίας ή αλλιώς «Βασίλισσα της Κοκαΐνης», της Griselda Blanco με μια νέα σειρά έξι επεισοδίων.

Στην σειρά του Netflix, που πρωταγωνιστεί η Σοφία Βεργκάρα, βλέπουμε την πραγματική ζωή της Griselda, μιας αφοσιωμένης μητέρας που ο θανατηφόρος συνδυασμός της γοητείας και της ανυποψίαστης αγριότητας της, τη βοήθησε να περιηγηθεί επιδέξια ανάμεσα στην οικογένεια και τις επιχειρήσεις, οδηγώντας την να γίνει ευρέως γνωστή ως η «Μαύρη Χήρα» και «Βασίλισσα της Κοκαΐνης».

Οι σειρές με θέμα την μαφία και το οργανωμένο έγκλημα κατέχουν μια αγαπημένη θέση στις καρδιές μας, η αλήθεια είναι. Κανένα είδος δεν έχει επηρεάσει την αντίληψη του κοινού για τους εγκληματίες περισσότερο από τις σειρές γκάνγκστερ. Γι’αυτό παρακάτω σου προτείνουμε σειρές και ντοκιμαντέρ που σε «μεταφέρουν» στον σκοτεινό κόσμο της μαφίας. Έχουν μπόλικη δράση και σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Narcos

Η ζωή και η αιματοβαμμένη δράση του Πάμπλο Εσκομπάρ έχει εμπνεύσει αρκετές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες αλλά καμιά δεν φτάνει σε αξία τη σειρά του Netflix.

Το «Narcos» δεν είναι μόνο ένα συναρπαστικό mockumentary γύρω από την άνοδο και την πτώση του Εσκομπάρ (απίθανος ο βραζιλιάνος Βάγκνερ Μόουρα στο ρόλο του πράου «Ρομπέν των δασών» της Κολομβίας, με το απλανές βλέμμα και τα τρομερά ξεσπάσματα βίας ) αλλά κι ένα καλοφτιαγμένο χρονικό γύρω από τα απίθανα – σχεδόν εξωπραγματικά- «κατορθώματά» του Εσκομπάρ στον περίπλοκο και γεμάτο εκπλήξεις πόλεμο του ενάντια στους διώκτες του. Η σειρά ολοκληρώνεται σε 3 κύκλους όπου ο κάθε ένας αριθμεί 10 επεισόδια. 

Δείτε τις προτάσεις στο Intronews.gr