Αν μπορείς να χαθείς σε έναν ωκεανό, μπορείς να χαθείς και στο Netflix, και αφού το γυρίσαμε έτσι στο πολύ ποιητικό, να μπούμε κατευθείαν στο ψητό και να σου πούμε ότι όσο κι αν είσαι πολύ χωμένος βαθιά στο Netflix, πάντα θα υπάρχουν ταινίες που δεν θα τις έχεις πάρει χαμπάρι. Και πάντα αυτές οι ταινίες θα αποτελούνται από διαμαντάκια κι από σκουπιδάκια. Και τα δύο, να θυμάσαι, έχουν την αξία τους.

Εδώ βέβαια με τα διαμαντάκια θα ασχοληθούμε, ταινίες δηλαδή που είτε έχουν ξεχαστεί είτε δεν συζητήθηκαν ποτέ, δε βρέθηκαν ποτέ στα trends και μπορείς εσύ και όσοι μας διαβάζετε, να ξεκινήσετε το νέο κύμα για να βρεθούν ψηλα. Οκ, από τις 5 που διαλέξαμε, είπαμε ένα ψεματάκι, η μία είναι πρόσφατη προσθήκη στο Netflix και βρίσκεται στο νο4 στα trends, αλλά μη χαλάσουμε τώρα τις καρδιές μας για τόσο δα λεπτομέρειες.

Maudie

Η Μόντι Λιούις ήταν μια κορυφαία ζωγράφος από τον Καναδά που πέθανε στα 67 της από πνευμονία. Όσο ζούσε όμως, ταλαιπωρούνταν από αρθρίτιδα. Στη ζωή της έζησε φτωχά, ξεκινώντας να δουλεύει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Έβερετ Λιούις, ενός ψαρά στη Νόβα Σκόσια, αλλά μέσα σε μερικές βδομάδες ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Ο Έβερετ είδε το ταλέντο της στη ζωγραφική και τη βοήθησε να κάνει αυτό που της έλεγε η ψυχή της. Έφτιαξε πολλούς πίνακες, μικρούς σε μέγεθος, που έγιναν ανάρπαστοι. Η ίδια ποτέ δεν θέλησε πολλά λεφτά. Στην ταινία την υποδύεται η Σάλι Χόκινς, ενώ τον Έβερετ υποδύεται ο Ίθαν Χοκ.

Δείτε τις υπόλοιπες τέσσερις ταινίες στο Intronews.gr