Το 2024 ξεκινάει δυναμικά και από σήμερα κιόλας μπορείς να δεις σειρές που πρόκειται να συζητηθούν αρκετά στις επόμενες ημέρες. Αφού σου είπαμε εδώ ποιες σειρές περιμένουμε στο πρώτο μισό του 2024, τώρα εστιάζουμε στον Ιανουάριο, που είναι ο πιο γεμάτος μήνας σε αυτό το εξάμηνο, με πολλές καλές πρεμιέρες.

The Brothers Sun – 5 Ιανουαρίου

Η Μισέλ Γέο βρίσκεται στο limit up της και αυτή η σειρά που είναι διαθέσιμη από χθες στο Netflix ή που θα την ανεβάσει κι άλλο ή που θα της κόψει την ανοδική πορεία. Υποδύεται την μητέρα δύο παιδιών, δύο αγοριών, με τον έναν μένουν μαζί στο Λος Άντζελες, ο έτερος ζούσε με τον πατέρα του στην Ταϊβάν. Όμως, ο πατέρας του ήταν μπλεγμένος με την μαφία και τις «Τριάδες» και ο γιος είχε γίνει το δεξί του χέρι. Μετά από επίθεση άγνωστης μαφίας της Ταϊβάν στον πατέρα που τον ρίχνει σε κώμα, ο μεγάλος γιος θα πάει στο Λος Άντζελες για να προστατεύσει την μητέρα και τον αδερφό του, ο οποίος όμως δεν έχει ιδέα για το ποια είναι η οικογένειά του.

Πού θα την δεις: Netflix

Echo – 10 Ιανουαρίου

Κατ’ εμέ, ο Γουίλσον Φισκ όπως τον υποδύθηκε στο Daredevil ο Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, είναι ο πιο καλογραμμένος χαρακτήρας της Marvel, όχι μόνο σε σειρές, αλλά και στις ταινίες. Είναι σίγουρα ο καλύτερος villain από άποψη αποτύπωσης. Η αλήθεια είναι πως το Echo δεν είναι από τις σειρές που θα έλεγα ότι θα τις δω φανατικά, αλλά η παρουσία του Kingpin του Ντ’ Ονόφριο μου αλλάζει την προδιάθεση.

Πού θα την δεις: Disney+

True Detective: Night Country – 16 Ιανουαρίου

Στις πρώτες προβολές στις ΗΠΑ, οι κριτικοί κατενθουσιάστηκαν, οπότε οι προσδοκίες μας για την Τζόντι Φόστερ σε ρόλο ντετέκτιβ, είναι στα ύψη.

Πού θα την δεις: Nova Cinema

Griselda – 25 Ιανουαρίου

Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της Σοφία Βεργκάρα να πείσει τον κόσμο πως είναι ηθοποιός, για αρχή. Αν θα τον πείσει πως μπορεί να γίνει ενίοτε και καλή ηθοποιός, μένει να φανεί. Ο ρόλος της όμως ως βαρόνη των ναρκωτικών στην Κολομβία, είναι ένας ρόλος με πρόσφορο έδαφος. Ένας αντίστοιχος ρόλος ανέδειξε τον Βάγκνερ Μόουρα ως Εσκομπάρ. Η Βεργκάρα έχει ήδη την φήμη, ώρα να αποκτήσει και λίγη δόξα.

Πού θα την δεις: Netflix

Expats

Είναι στόρι ταμάμ για τη Νικόλ Κίντμαν, για αυτό που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια στις τηλεοπτικές της επιλογές με το Big Little Lies και το The Undoing και από το trailer φαίνεται πως έχουν καταφέρει οι δημιουργοί της σειράς να αιχμαλωτίσουν αυτή την μελαγχολική και σχεδόν καταθλιπτική γοητεία της Κίντμαν. Είναι από τις ηθοποιούς που βλέπεις το πρόσωπό τους και λες μέσα σου «αυτή κάτι έχει, κάτι άσχημο της συνέβη που δεν μπορεί να ξεπεράσει». Εδώ, δεν διευκρινίζεται, αλλά η Κίντμαν υποδύεται μια Αμερικανίδα που ζει στο Χονγκ Κονγκ, συναναστρέφεται άλλες Αμερικανίδες γυναίκες και το μυστήριο γεννάται μετά από μια συνάντησή της με μια ντόπια.

Πού θα την δεις: Amazon Prime

Masters of the Air

Η 100η Μονάδα Βομβαρδισμού του αμερικανικού στρατού είναι μια μονάδα που λειτουργεί αυτόνομα και οι άντρες της έχουν να βασίζονται μόνο σε εαυτούς και τους υπόλοιπους στη μονάδα. Καλούνται να κάνουν την stealth δουλειά του πολέμου στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι μικρό γκρουπ και οι απώλειες εκεί πονάνε περισσότερο. Με Σπίλμπεργκ και Τομ Χανκς στην παραγωγή δεν χρειάζεται κάτι άλλο ως επιχείρημα.

Πού θα την δεις: Apple TV+