Για να γιορτάσει το τέλος μιας άλλης συναρπαστικής χρονιάς ταινιών και τηλεόρασης, το IMDb σας παρουσιάζει τους κορυφαίους 100 σταρ που κατέχουν σταθερά την υψηλότερη κατάταξη στο STARmeter του IMDb. Τι τους έκανε δημοφιλείς και ποια έργα θα ακολουθήσουν; Θα μάθετε για τους 10 πρώτους, παρακάτω.

10. Κίλιαν Μέρφι

Αν και το Oppenheimer είναι μόνο μία από τις έξι συνεργασίες του Κίλιαν Μέρφι με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν (The Dark Knight και Inception, μεταξύ άλλων), είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος που τον εκτόξευσε στην κορυφή του STARmeter του IMDb όταν η πολυαναμενόμενη ταινία κυκλοφόρησε στις αίθουσες παγκοσμίως αυτό το καλοκαίρι.

Από το Batman Begins, είχε ο ηθοποιός να φτάσει σε τέτοια ύψη δημοφιλίας των θαυμαστών του και η ερμηνεία του (και η έντονη ομοιότητά του) με τον Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ μπορεί κάλλιστα να του αποφέρει την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ, μαζί με πιθανούς συνδιεκδικητές για τον Α’ Ανδρικό Ρόλο τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Πολ Τζιαμάτι.

Προσεχείς δουλειές: Hippie Hippie Shake, Small Things Like This.

9. Κάρλα Γκουτζίνο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάρλα Γκουτζίνο κάνει trend στο IMDb. Η ηθοποιός έχει βρεθεί στο top-10 του STARmeter εννέα φορές όλα αυτά τα χρόνια για τα πάντα, από τους Watchmen του Zack Snyder μέχρι την πρώτη σειρά του Μάικ Φλάναγκαν στο Netflix «The Haunting of Hill House».

Αλλά ήταν η πρόσφατη ερμηνεία της ως «Βέρνα» (δείτε αν μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε αυτόν τον αναγραμματισμό) στο «The Fall of the House of Usher» που άναψε φωτιά στο διαδίκτυο.

Η μεταμορφωτική ερμηνεία της Γκουτζίνο επέτρεψε στην ηθοποιό να επιδείξει το εύρος της, παίζοντας τα πάντα, από μια μυστηριώδη bartender μέχρι το πνεύμα ενός αιχμαλωτισμένου ζώου που διψούσε για εκδίκηση.

Οι θεατές συρρέουν στη σελίδα της Γκουτζίνο στο IMDb για να μάθουν περισσότερα για την ταλαντούχα ηθοποιό, με αποτέλεσμα να παραμείνει 5 εβδομάδες στα κορυφαία slots του STARmeter.

Προσεχείς δουλειές: «The Girls on the Bus», Lisa Frankenstein, «Rock, Paper, Scissors»

8. Κέιτ Σάκχοφ

Μεταξύ του πρωταγωνιστικού της ρόλου στο Battlestar Galactica και της δουλειάς της στο σύμπαν του Star Wars, η Κέιτ Σάκχοφ έχει κερδίσει τη θέση της στις βασιλικές αίθουσες της επιστημονικής φαντασίας.

Και όμως, ήταν η 3η σεζόν του “The Mandalorian” που έστειλε την ηθοποιό στην κορυφή του STARmeter του IMDb, χάρη στην εκπληκτική της ερμηνεία ως Bo-Katan, έναν ρόλο που ξεκίνησε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία στο Star Wars: The Clone Wars.

Η Σάκχοφ ήταν η αγαπημένη των θαυμαστών από την πρώτη της εμφάνιση στη δεύτερη σεζόν, αλλά ήταν το προτελευταίο επεισόδιο της τρίτης, με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και τις τολμηρές αποφάσεις της, που την οδήγησαν στο νούμερο ένα στα charts του STARmeter.

Προσεχείς δουλειές: The Last Transport

Διαβάστε τη συνέχεια στο intronews.gr