Αναπολώντας, λόγω και του θανάτου του Μάθιου Πέρι, την ελληνική βερσιόν της σειράς «Τα Φιλαράκια», θυμηθήκαμε και κάποιες άλλες «κακοτεχνίες» της ελληνικής τηλεόρασης που δεν άφησαν εποχή άφησαν, παρότι το σενάριο ήταν «κλεμμένο» από διεθνείς επιτυχίες.

Πρόκειται για σειρές ξεχασμένες στο χρόνο που θύμιζαν παρωδίες των υπερεπιτυχημένων σειρών του εξωτερικού και φυσικά είχαν και σύντομη τηλεοπτική πορεία.

Τα Φιλαράκια – Άνω Κάτω: Και κυρίως… Κάτω

Ξεκινάμε με το Άνω Κάτω ή διεθνώς «Τα Φιλαράκια». Ήταν το 2000 που ο ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μία σειρά βασισμένη στη μεγάλη επιτυχία τα «Φιλαράκια» και αν το πρωτότυπο είχε πεδίο δόξης λαμπρό και αξέχαστο, το Άνω Κάτω είχε σύντομη πορεία και αποτέλεσε μία τόσο κακή αντιγραφή που πιθανώς θα ήθελαν να διαγράψουν από τον «σκληρό» τους ακόμη και όσοι με κάποιο τρόπο συμμετείχαν στη δημιουργία της.

Και εδώ είχαμε μία παρέα φίλων, κλεμμένες ατάκες από το αμερικανικό (δεν μπήκαν καν στον κόπο να το διασκευάσουν σε ελληνικό χιούμορ), τα… γνωστά πρόσωπα που έμοιαζαν ως καρικατούρες του αμερικανικού και γενικώς μία παταγώδη αποτυχία.

Πιστεύουμε ότι αν το έβλεπαν έστω και μία φορά τα αμερικανανικά «Φιλαράκια», δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με αυτό που θα έβλεπαν!

Δείτε τις υπόλοιπες 4 σειρές στο Intronews.gr