Μπορεί να μισείς να σηκώνεσαι το πρωί για να πηγαίνεις στο γραφείο, αλλά το βράδυ μένεις ξάγρυπνος με τον Μάικλ Σκοτ και την παρέα του The Office. Για πολλούς από εμάς είναι το comfort μας, η σειρά που βλέπουμε και ξανάβλέπουμε και δεν είναι καθόλου υπερβολή να μιλήσουμε για ένα από τα καλύτερα sitcom όλων των εποχών.

Από χθες πάντως κυκλοφορεί μια πληροφορία που μας έχει ενθουσιάσει: το αμερικάνικο The Office θα γίνει reboot από τον ίδιο δημιουργό και θα έρθει στις οθόνες μας κατά πάσα πιθανότητα με νέα πρόσωπα. Οι λεπτομέριες που γνωρίζουμε έως τώρα είναι ελάχιστες, αλλά όπως έγινε γνωστό, ο Greg Daniels, ένας από τους δημιουργούς τους σειράς, θα βρίσκεται στο νέο project. Όλο αυτό έγινε γνωστό από το Puck του δημοσιογράφου, Matt Belloni, ο οποίος έλαβε μια επιστολή που αναφέρει ότι το αμερικάνικο The Office θα γίνει reboot από τον Greg Daniels.

Το reboot του The Office βρίσκεται ανάμεσα στα έργα και τις συμφωνίες που αναμένεται να ανακοινωθούν μόλις τελειώσει και επίσημα η απεργία των σεναριογράφων. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε το cast που θα έχει η σειρά, ούτε εάν επιστρέψει κάποιος ηθοποιός από τα παλιά.

Και για εσάς τους 2-3 που δεν γνωρίζεται, το The Office, που είναι βασισμένο στην ομώνυμη σειρά του Ρίκι Τζερβέις, είναι κωμωδία γυρισμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου σε έναν χώρο εργασίας. Έκανε πρεμιέρα το 2005 και συνεχίστηκε για 9 ξεκαρδιστικές σεζόν. Εκεί βρίσκουμε τον έναν και μοναδικό Στιβ Καρέλ να υποδύεται ως τον αξιαγάπητo Μάικλ Σκοτ. Πολλοί θα συμφωνούσαν ότι ο Μάικλ Σκοτ είναι ένας από τους σπουδαιότερους χαρακτήρες που γράφτηκαν ποτέ καθώς το The Office εμβαθύνει στις κωμικές, εκκεντρικές ζωές των υπαλλήλων γραφείου. Επιπλέον, οι περιπτώσεις των Ρέιν Γουίλσον και Μπ. Τζέι Νόβακ ως Ντουάιτ και Ράιαν ήταν επίσης από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ. Ανυπομονούμε να δούμε ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα.