Ξέρεις, αυτό το ευφορικό χάσιμο στον ρυθμό της ηλεκτρονικής μουσικής, ανάμεσα στον κόσμο, αυτή την άφεση στα beats και τα vibes, χωράνε σε μια μόλις λέξη: Tomorrowland. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο που λατρεύει όποιος αγαπάει την ηλεκτρονική μουσική κάθε χρόνο μας βάζει στο σύμπαν του χάρη στο Vuse. Ναι, όλα τα μυθικά stages, η ατμόσφαιρα, οι άψογοι DJs. Εν τω μεταξύ, κάθε φορά ευχόμαστε να μπορούσαμε να είμαστε εκεί και μάντεψε, φέτος μπορούμε. Πάλι χάρη στο Vuse. 

Ζώντας την εμπειρία του Tomorrowland από κοντά

Για 2η χρονιά το Vuse πετάει για Βέλγιο και το Boom, το οποίο θα γίνει το “σπίτι” του Tomorrowald για φέτος. Μαζί του θα πάρει και επτά Έλληνες content creators από τους λογαριασμούς των οποίον θα μπορέσουν να μεταδοθούν τα μαγικά vibes του Tomorrowland. Όλα τα lives θα φτάσουν στις δικές μας οθόνες γιατί η μαγεία του φεστιβάλ είναι μεταδοτική. 

Βέβαια, οι creators δεν θα είναι μόνοι. Μπορεί να είμαστε και εμείς και εσείς εκεί. Ναι, το Vuse δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε το Tomorrowland από μέσα. Τέσσερις μέρες, άφθονα lives, εμπειρίες και μια ατμόσφαιρα που θυμίζει ένα συνεχόμενο ξέφρενο πάρτι μπορούν να μεταμορφωθούν σε βιωμένες εμπειρίες. 

Από τις 20 ως τις 24 Ιουλίου μπορείς (και εσύ αλλά και εμείς) να ζήσεις το Tomorrowland από πιο κοντά από ποτέ. Να ακούσεις τα sets, να χαθείς μέσα στον χωρό, να αφεθείς στην όλη ατμόσφαιρα του μεγαλύτερου φεστιβάλ του κόσμου, χορεύοντας στους ρυθμούς των μεγαλύτερων DJs στον κόσμο. 

Τι περιλαμβάνει η εμπειρία;

Κράτα σημειώσεις: Μέσα στο άχαστο πακέτο είναι τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή σε 4άστερο ξενοδοχείο, οι μεταφορές από και πρεος το αεροδρόμιο, αλλά και το φεστιβάλ και η 4ήμερη πρόσβαση στην comfort area του Tomorrowland. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. 

Τι χρειάζεται να κάνεις

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο Vuse (βασικά, κάνε ένα κλικ εδώ και ξεμπέρδεψες) και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που θα δεις. Έπειτα, ακολούθησε το Vuse στο Instagram και τέλος, υπομονή. Στις 4 Ιουλίου θα ξέρεις αν είσαι ένας από αυτούς που θα ζήσουν το Tomorrowland μέσα στο σπίτι του. Όταν δεις πως τα κατάφερες, απλώς φτιάξε βαλίτσα. Μέχρι τότε, πάρε μια γεύση από τις προηγούμενες χρονιές

Πάρε μέρος και ετοιμάσου για την πιο μουσική εμπειρία της ζωής σου!