Ένας travel blogger αποκαλύπτει 3 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει ποτέ να επισκεφτείτε τις πυραμίδες στην Αίγυπτο – και δεν είναι καλά τα νέα αν είστε κλειστοφοβικοί. Ο Carmie Sellitto, από το Hampshire, ο οποίος είναι γνωστός ως @touchdalight στην πλατφόρμα, μοιράστηκε ένα βίντεο του ίδιου και της φίλης του Millie στα διάσημα αξιοθέατα της χώρας.

@touchdalight you need to be seriously careful if you come here #egypt #pyramids ♬ Sprinter – Dave & Central Cee

Ο δημιουργός του TikTok , ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός ως YouTuber, έγραψε στη λεζάντα του κλιπ «πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός αν βρεθείς εδώ». «Ο πρώτος λόγος είναι το γεγονός ότι πρέπει να σκαρφαλώσεις για περίπου 30-40 λεπτά και γίνεται κουραστικό, επιτρέψτε μου να σας πω, είναι σαν μια διαδρομή με εμπόδια». Πάνω από πλάνα που δείχνει τη φίλη του να σκαρφαλώνει σε ένα στενό διάδρομο και να χτυπά το κεφάλι της στο χαμηλό ταβάνι, λέει: «Είναι επίσης αρκετά επικίνδυνο». Περιγράφοντας τον δεύτερο λόγο του, αστειεύεται: «Ο δεύτερος λόγος είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει κλιματισμός μέσα. Σε περίπτωση που κάποιοι θεατές δεν είχαν παρατηρήσει ότι το βίντεο ήταν ειρωνικό, ο τρίτος λόγος της Carmie το καθιστά απολύτως σαφές. Μιλώντας στο βίντεο, αποκαλύπτει ότι η επίσκεψη είναι «τόσο επική, που δεν θα ξαναζήσετε κάτι παρόμοιο». Ένας σχολιαστής που σίγουρα δεν κατάλαβε την ειρωνεία, έγραψε: “Λοιπόν, το έχτισαν ως τάφο, οπότε ίσως γι’ αυτό δεν έβαλαν κλιματισμό, ξέρετε γιατί προορίζεται για τους νεκρούς.”

Μας θύμισε τα βίντεο στο TikTok του Πανορμίτη Τσουλφά που χαρίζει απογοήτευση και μιζέρια σε κάθε ταξιδιωτική απόδραση. Χωρίς μπισκότα Βιολάντα. Δημοσιεύει τα πιο αστεία ταξιδιωτικά βίντεο έχοντας υιοθετήσει την περσόνα του Δυστύχη Μπλέτσα. Είναι ένα έπος. “Αν ο τόπος που ζεις δεν είναι ζούγκλα σαν την Αθήνα, τι νόημα έχει η ζωή;” είναι το σύνθημά του.

@tsoulfasp Πως με φαντάζομαι όταν με λένε Δυστύχη Μπλέτσα στα σχόλια ???? Το βίντεο είναι καθαρά χιουμοριστικό! Το μέρος που πήγαμε ήταν υπέροχο! #comedy #travel ♬ πρωτότυπος ήχος – Tsoulfas Panormitis