Υπάρχουν δύο λόγοι ώστε να αποφασίσεις στα τέλη Ιουλίου να «προδώσεις» τα ελληνικά νησιά και να βρεθείς στο Βέλγιο: ο ένας είναι η Tomorrowland, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, και ο δεύτερος το Vuse, η αγαπημένη σου συνήθεια όταν μιλάμε για απολαύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αναδεικνύοντας τα πιο δημιουργικά vibes του εαυτού σου. Ειδικά όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται, τότε μιλάμε για μια ξεχωριστή εμπειρία προορισμένη να τη θυμάσαι για πάντα και κυρίως να τη μοιραστείς στο Instagram σου με Posts και stories.

Μια τέτοια εμπειρία ζήσαμε νοερά μαζί με 7 Creators, παρέα με το Vuse στη φετινή Tomorrowland. Τα πρόσωπα πίσω από τα πιο δημιουργικά, φρέσκα και μοντέρνα accounts, εκείνοι και εκείνες που γεμίζουν το feed σου με όλες τις σύγχρονες και «τώρα» τάσεις, οι άνθρωποι που έχουν τόσους μα τόσους πολλούς τρόπους για να φτιάχνουν περιεχόμενο με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστα απρόσμενο τρόπο δεν θα γινόταν να λείπουν από το event που φέρνει κοντά το urban culture, το creativity και τις πιο σύγχρονες τάσεις στην ηλεκτρονική μουσική.

Από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου οι αγαπημένοι creators, όπως η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Ηλίας Γκότσης, η Δήμητρα Καβαλάρη, η Σπυρούλα Κάιζερ, ο Σωτήρης Μπούγας, ο Άγγελος Χατζηκυριάκος και ο Nikko Sunset βρέθηκαν στο Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα στο Boom και βίωσαν την μοναδική εμπειρία της Tomorrowland 2023. Μαζί τους τη ζήσαμε και εμείς καθώς καθημερινά μάς μετέφεραν μέσα από post και live stories τη μαγική ατμόσφαιρα του εμβληματικού φεστιβάλ. Οι οθόνες μας γέμισαν με το παραμυθένιο σκηνικό της Tomorrowland και τα μυθικά του stages, από όπου τα έσπασαν οι κορυφαίοι Djs του κόσμου.

Από την Amelie Lens, και τους Meduza μέχρι τους Agent of Time και Black Coffee & Martin Garrix όλοι και όλες δημιούργησαν μια μοναδική και απολαυστική σύνδεση με το κοινό. Τα vibes ήταν τόσο έντονα ώστε όλοι, είτε βρισκόμασταν εκεί είτε το παρακολουθούσαμε από τις οθόνες μας, ενωθήκαμε σε μια κοινή εμπειρία, ιδιαίτερη φεστιβαλική εμπειρία γεμάτη μουσική και ζωντάνια.

Για τρεις μέρες λοιπόν οι 7 creators, παρέα με το Vuse, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στους ρυθμούς των μεγαλύτερων djs της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής και παράλληλα μοιράστηκαν περιεχόμενο στα προσωπικά τους Instagram accounts, ποστάροντας από την αρένα την ώρα των sets.

Πραγματικά, τι εμπειριάρα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε χιλιάδες clubbers από κάθε γωνιά του πλανήτη εκείνο το απόγευμα της 21ης Ιουλίου, όταν η Amelie Lens σκορπούσε εκστατικά το spacey groove και τα synths του «Feel it» από το mainstage. Έτσι μάλιστα όπως την παρακολουθήσαμε μέσα από τα posts και τα stories του Σωτήρη Μπούγα (aka BOO) και της Δήμητρας Καβαλάρη, νιώσαμε τα έντονα vibes και θα θέλαμε να την είχαμε βιώσει και εμείς.

Θες να βυθιστείς ακόμα περισσότερο στον παραμυθένιο κόσμο της Tomorrowland; Δες εδώ, μέσα από πολλά στιγμιότυπα, πώς το vuse έφερνε στις οθόνες μας το vibe του κορυφαίου φεστιβάλ. Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι θες να μάθεις κι άλλα, πληροφορίες για την Tomorrowland θα βρεις εδώ.