Πλησιάζουμε προς τη Μεγάλη Εβδομάδα και αυτό, όσο να ‘ναι, επηρεάζει. Ακόμα περισσότερο αν είσαι αρχηγός κόμματος σε προεκλογική καμπάνια, με τις κάλπες της Ευρωβουλής στον ορίζοντα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ο πρώτος που ένιωσε έντονη την επαφή με το Θείο. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι στη βάφτισή του εμφανίστηκε ένας σταυρός από λάδι.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είδε το θαύμα και «ανέβασε». Απάντησε συγκεριμένα με το δικό του θαύμα βάφτισης. Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει, τον οδηγεί. Από τα πολύ μικράτα του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και το… ΠΑΣΟΚικο θαύμα του

Να συγκεκριμένα τι είπε στη συνέντευξή του στο Kontra24 και στην παρουσιάστρια Νατάσα Γιάμαλη. Το λες και τρολάρισμα, αν και πιο πολύ κρίντζι βγήκε, το συνηθίζει τελευταία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Πάμε να ανταλλάξουμε εμπειρίες για τη βάπτισή του και τη βάπτισή μου. Θα μου πει την εμπειρία του που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και θα πω κι εγώ την εμπειρία μου, που με βαφτίσανε στο Αρκαλοχώρι, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με κάποιες περιγραφές και μαρτυρίες των ανθρώπων που συμμετείχαν, βγαίνοντας από την κολυμβήθρα σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα είχε και πράσινο χρώμα. Πιθανώς γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο».

Αν θες να πιστέψεις στα θαύματα, γίνονται θαύματα. Και αυτό που ζούμε είναι ένα θαύμα.

Δείτε το βίντεο με το πώς απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά το 24ο λεπτό: