Με το που ανακοινώθηκε πως η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον προσεχή διαγωνισμό της Eurovision ένα συλλογικό «ναι, ρε φίλε» ακούστηκε από άκρη σε άκρη της χώρας μας. Μια επιλογή που μοιάζει να καλύπτει όλα τα απαιτούμενα της check list στο δρόμο προς την επιτυχία. Μια μαγική φωνή, μια αυθεντική δημιουργός, μια εκρηκτική σκηνική παρουσία.

Σήμερα, είχαμε τα αποκαλυπτήρια, μέσω της ΕΡΤ. Το βιντεοκλίπ (που γυρίστηκε μάλιστα κάτω από την Ακρόπολη) και βεβαίως το τραγούδι ακούστηκαν πρώτη φορά on air και έτσι έχουμε πλέον όλα τα δεδομένα μπροστά μας. Και ναι, είμαστε ακόμα πιο αισιόδοξοι από την αρχή – για δες τελικά, γινόταν.

Πάμε για πρωτιά στη Σουηδία στις 11 Μάϊου 2024, το φωνάζουμε δυνατά: Το «Ζάρι», έτσι λέγεται το κομμάτι που είναι κολάζ πολλών ιδεών όπως μας είπε η ίδια η Μαρίνα Σάττι, θα μας κάτσει όπως πρέπει, θα κάνουμε την τύχη μας! Με ελληνικό στίχο παρακαλώ – ήθελε κότσια. Είναι φουλ ρυθμικό, σύγχρονο, διαφορετικο και τόσο… Σάττι – της ταιριάζει γάντι.

Αρχής γενομένης από τον β’ ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 9 Μαΐου 2024 – η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί συγκεκριμένα στο πρώτο μισό, στην 4η κατά σειρά θέση. Για μια πορεία που της στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια, (θα) έχει κατάληξη την πρωτιά!

Μαρίνα Σάττι: Ακούστε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision