Λίγα είναι τα άτομα που δεν γουστάρουνε τα ταξίδια σε ετούτη τη ζωή. Το να δει κανείς νέους “κόσμους” και αξιοθέατα είναι πραγματικά απίστευτο, ενώ αν καταφέρει παράλληλα να τα εξερευνήσει, σίγουρα θα έχει πολλές ιστορίες να διηγείται στους φίλους του μετά.
 
Μια τέτοια, έχει να μας πει και η Ρεμπέκα, μια φωτογράφος που αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να πάει στη Βόρεια Ιρλανδία για διακοπές. Εκεί, δεν δίστασε με τον φακό της να τσεκάρει τι παίζει στην περιοχή και γρήγορα-γρήγορα, κατάφερε μα βρει ένα παλιό, εγκαταλελειμμένο σπίτι.
 
 
Χωρίς να χάσει χρόνο, είπε να το ψαχουλέψει λίγο παραπάνω. Μέχρι που έφτασε σε μια σοκαριστική ανακάλυψη. Γύρω της ήταν 2020, μες στο σπίτι 19ος αιώνας. Πιο συγκεκριμένα, βρήκε σε άριστη κατάσταση αντικείμενα των προηγούμενων διακοσίων ετών, ενώ ψάχνοντας λίγο παραπάνω ανακάλυψε και ένα εξώφυλλο εφημερίδας που ανέφερε τη βύθιση του Τιτανικού.
 
 
Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ρεμπέκα κρίπαρε λίγο πιο άσχημα, όταν είδε κάπου χωμένο ένα βιβλίο για ταξίδια στον χρόνο. Τότε ήταν που πίστεψε ότι βρέθηκε σε μια “μαύρη τρύπα” και άρχισε σιγά-σιγά να αγχώνεται. Τελικά η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική. Μέχρι το 2015 στο σπίτι έμεναν 3 αδέρφια, τα οποία κράταγαν τα κειμήλια της οικογένειας τους σε άριστη κατάσταση. Δεν γνωρίζει κανείς τι απέγιναν αυτά τα αδέρφια, αλλά σίγουρα η Ρεμπέκα ανακουφίστηκε πλήρως όταν κατάλαβε ότι δεν είναι χρονοταξιδιώτης!