Δεν είναι κάτι που ακούμε και βλέπουμε για πρώτη φορά. Είναι γνωστό ότι το Shein αντιγράφει όπως ο Μίστερ Μπιν στο γνωστό meme. Και αυτό το «δεν υπάρχει παρθενογένεση» μοιάζει αστείο καθώς υπάρχει και ένα όριο. 

Βέβαια οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία, το μόνο τους ενδιαφέρει είναι να γεμίσουν την ντουλάπα τους. Υπάρχουν και αυτοί όμως που πιστεύουν πως το Shein δεν αξίζει τα λεφτά μας. Πάντως, είναι τρελό όταν σκέφτεσαι την πορεία της Shein προς την κορυφή της γρήγορης μόδας όλα αυτά τα χρόνια. 

Πέρυσι, για παράδειγμα, ήταν η νούμερο 1 εφαρμογή για ψώνια στις ΗΠΑ. Δεν το λες και λίγο, σωστά; Αν όμως είστε μυημένοι στους κινδύνους που κρύβει η γρήγορης μόδας ή απλώς υποστηρικτές των ανεξάρτητων ετικετών, πιθανώς έχετε ακούσει μία από τις πολλές περιπτώσεις που το Shein κλέβει σχέδια από τέτοιες μάρκες. 

Αυτή τη φορά, όμως, πραγματικά το τερμάτισε σε βαθμό που η αντιγραφή είναι αστεία. 

Στο καθημερινό μας σκρολάρισμα και όσο ο εγκέφαλός μας βρισκόταν σε άρνηση λόγω του ύπνου, πέσαμε πάνω σε ένα ποστ του complex το οποίο μάζεψε τις μπασκετικές αντιγραφές του Shein. Ποιος την πλήρωσε; Η Nike και ο Jordan ή καλύτερα τα Air Jordans. Φυσικά, ακόμα και οι διαχιεριστές της σελίδας έβαλαν τα γέλια με τα σχόλια κάτω από το ποστ να κάνουν το ίδιο.

Το ερώτημα ωστόσο είναι άλλο: ποιος θα κάνει πρώτoς μήνυση; Η Nike ή ο Jordan;