Βλέπεις Maestro, επεισόδιο το επεισόδιο. Ούτε που θυμάσαι πόσα χρόνια είχες να συντονιστείς συγκεκριμένη μέρα και ώρα σε τηλεοπτικό κανάλι, έχοντας κάνει τις απαραίτητες «ρυθμίσεις» στον καναπέ, ώστε να βολευτείς και να μην αποσπάσει οτιδήποτε την προσοχή σου για μια ολόκληρη ώρα. Χάρηκες με την «είσοδο» της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Netflix, αλλά ένιωσες και τυχερός που δεν θα σου δινόταν η ευκαιρία να τη bing-άρεις τη σειρά, γιατί στο «μονορούφι» χάνεται η πραγματική απόλαυση και η μαγεία. Διαβάζεις πράγματα προσεκτικά για να υπάρχει πραγματική περιέργεια και ενδιαφέρον για τη συνέχεια και… Και έρχεται από το πουθενά ο Χρήστος Λούλης να σερβίρει γερό spoiler. Γιατί, Χρήστο μου, τι σου κάναμε;

Σε άλλα νέα, ο ηθοποιός βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε πως θα εμφανιστεί για ένα μόνο επεισόδιο στη σειρά Maestro. Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Μίλησε και για τον ρόλο που θα παίξει. Και εκεί στράβωσαν όλα. Ανέφερε πως θα υποδυθεί τον φίλο της γυναίκας του Ορέστη (τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και έτσι θα δούμε ένα κομμάτι από το παρελθόν του ήρωα. 

Συνέχισε κι άλλο. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ο ρόλος που θα κάνω είναι στο ευρύτερο περιβάλλον του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, φίλος της γυναίκας του. Δεν έχει τώρα γυναίκα. Θα δείξει στο παρελθόν ότι είχε κάποια γυναίκα. Έκανα spoiler… Ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρέσεις”, ανέφερε.

 

Και εμείς πρέπει να σε συγχωρέσουμε, ξέρεις. 

Συνεχίζοντας εξήγησε: “Κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μια πολύ τεχνοκρατική σκληρή δουλειά, πολύ κυνική δουλειά. Εγώ πολύ πετυχημένος σε αυτή τη δουλειά, πολύ κυνικός και σκληρός τεχνοκράτης. Επειδή ήταν τόσο χάλια το περιβάλλον, τόσο σκληρό, αυτός όντας μουσικός, έφυγε. Δείχνουμε την ιστορία του πώς αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Εγώ παίζω έναν άνθρωπο που είναι τόσο κακό παράδειγμα, ήθελε να φύγει από ανθρώπους σαν κι εμένα”.

Σχετικά με το πώς είπε το “ναι” στην πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε: “Με πήρε ένα τηλέφωνο μια μέρα κοντά στις προηγούμενες γιορτές και μου λέει “είναι ένας ρόλος για ένα επεισόδιο επειδή είναι σπονδυλωτά, ξέρεις θέλω να δείξω την ιστορία μου”. Πήγε να μου εξηγήσει και του λέω “Χριστόφορε δεν χρειάζεται να μου εξηγείς, εννοείται πως θα το κάνω”. Πέρα από το καλλιτεχνικό και το ότι οι δουλειές του είναι πάντα προσεγμένες και καλοδουλεμένες, τον Παπακαλιάτη τον ξέρω από το 1999. Τον νιώθω φίλο μου”.

 

Χρήστο Λούλη, μήπως να μην έκανες spoilers; Σοβαρά τώρα, μήπως να μην; Μήπως;