7 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση της νέας σειράς των iPhone. Η παράδοση θέλει την Samsung να τρολάρει αμείλικτα τον ανταγωνισμό και εννοείται κοροϊδεύει την Apple και στη νέα της διαφήμιση. Εκεί, παρουσιάζει τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της κάμερας τοθ Samsung Galaxy S22 Ultra και του Galaxy Z Flip4 και κριτικάρει το iPhone 14 για την παντελή έλλειψη καινοτομίας.

Η κάμερα 109MP με λειτουργία moonshot είναι η ακαταμάχητη λειτουργία των δυο κινητών και η Samsung λέει ξεκάθαρα ότι αυτή η καινοτομία δεν θα έρθει σύντομα στο iPhone μιας και είναι ήδη εδώ. Τι ακούγεται στο διαφημιστικό; Ετοιμαστείτε για τη νέα παρουσίαση της Apple προκειμένου να εισέλθετε σε έναν κόσμο όπου τα κεφάλια γυρνούν να κοιτάξουν, αλλά όχι προς τη δική σας μεριά. Όπου η υψηλότερη ανάλυση σε κάμερα smartphone θα είναι στην τσέπη κάποιου άλλου και αυτή η επική λήψη moonshot που παίρνει όλα τα likes δεν θα είναι η δική σας. Διότι αυτή η καινοτομία δεν έρχεται σύντομα σε κάποιο iPhone. Είναι ήδη εδώ στις συσκευές Galaxy.

https://t.co/m3J3beF2mk

Δεν είναι και η πρώτη φορά που η Samsung επιλέγει να τρολάρει την Apple, το έκανε και με την διαφήμιση που έλεγε ότι το Galaxy σου δίνει από φορτιστή μέχρι καλύτερη κάμερα, μπαταρία, μνήμη και οθόνη σε ένα κινητό.

Το event για την παρουσίαση του iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro Max αλλά και των νέων Apple Watch Series 8 με τίτλο Far Out. Σύμφωνα με διαρροές η Apple θα δείξει το νέο σχεδιασμό της μπροστινής κάμερας και το σύστημα Face ID και την δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων εκτάκτου ανάγκης μέσω δορυφορικού δικτύου.