Η  Ζέτα Μακρυπούλια κάνει τη δουλειά της καλύτερα από πολλές ομόσταβλες της στον ΑΝΤ1. Κάνει τα καλύτερα νούμερα στο δυναμικό κοινό φέτος και έχει βρει μαζί με τους συνεργάτες της στο τηλεπαιχνίδι τη συνταγή της επιτυχίας. Τα viral βίντεο όπου αναπάντεχα , ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ (σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή) μένει άφωνη η παρουσιάστρια με τα σεξουαλικά (σεξιστικά) υπονοούμενα που αφήνουν οι διαγωνιζόμενοι περιγράφοντας λαχανικά.

https://www.youtube.com/watch?v=WUH4JHjsHXA

Τι ακριβώς συνέβη και ο λαός του ΠΑΟΚ ένιωσε οργή; Ενας από τους παίκτες στο  τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον συμπαίκτη του να βρει τη λέξη «Βουλγαρία», που ήταν το ζητούμενο του παιχνιδιού, του είπε αρχικά τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και στη συνέχεια τη λέξη «ΠΑΟΚ», γεγονός που εξόργισε τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά. Μιλάμε βέβαια για το ίδιο παιχνίδι που άφησε να βγει στον αέρα η περιγραφή της λέξης «αγγούρι» ως εξής: «Έβαλες στον κ@@ο σου ένα μακρύ και πράσινο». Μάλλον στο ΕΣΡ βλέπουν μόνο GNTM. Η δε λέξη «αγγούρι» στα sos είναι. Παίζει κάθε χρόνο. ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Γέλιο για τους boomers εκείνη την ώρα παρακολουθούν τηλεόραση και δεν δέχονται την πολιτική ορθότητα ως όρο. Υπάρχει λοιπόν μια ομάδα που δουλεύει για αυτό το τηλεοπτικό προϊόν και δεν κατάλαβε την απρέπεια, την προσβολή, το χουλιγκανισμό και το λάθος του συσχετισμού της Θεσσαλονίκης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Βουλγαρία.

Δεν πειράζει. Θα το καταλάβουν με την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν γέλασε καθόλου και συνέταξε τίμιο εξώδικο προς τον ΑΝΤ1 με την απαίτηση να απολογηθεί το κανάλι για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του, τους έδωσε και 48ωρη διορία να το σκεφτούν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναρωτιούνται πώς γίνεται να μην κόπηκε στο μοντάζ αυτό τα ατυχές (ευγενικά το λέμε) σχόλιο και πήρε την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού για να βγει στον αέρα, απογευματιάτικα. Τι πήγε τόσο λάθος; Τι beef θέλησαν να ανοίξουν; Με μια συγγνώμη πάντως δεν γίνονται και θαύματα. 

Η απολογία του ΑΝΤ1

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1. Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».