Ο Κόλμπι Γουάτσον, από το Τέξας, μηνύει την Goop, σύμφωνα με το TMZ. Η αγωγή που κατέθεσε ισχυρίζεται ότι το  κερί “Αυτό μυρίζει σαν τον κόλπου μου” είναι επικίνδυνο.

https://t.co/aMistUjPx7

Ο Γουάτσον  αγόρασε για $75 “This Smells Like My Vagina Candle” από την ιστοσελίδα του Goop τον Ιανουάριο και το άναψε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, αφού το έκαψε για περίπου τρεις ώρες, , το κερί εξερράγη, ανέφερε το TMZ. Σύμφωνα με τη μήνυση, το κερί ήταν σε μια επίπεδη επιφάνεια χωρίς τίποτα κοντά και χωρίς ρεύματα στο δωμάτιο. Μετά την έκρηξη, σύμφωνα με πληροφορίες, το δωμάτιο γέμισε καπνό. Ισχυρίζεται ότι το κερί άφησε επίσης ένα μαύρο σημάδι σαν δαχτυλίδι στο κομοδίνο του ενώ το βάζο του κεριού κάηκε και έγινε μαύρο.

Σε δήλωση που δόθηκε στο FOX Business, εκπρόσωπος τύπου του Goop ανέφερε ότι η μήνυση είναι αβάσιμη. “Είμαστε βέβαιοι ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι επιπόλαιος και μια προσπάθεια εξασφάλισης μιας μεγάλης πληρωμής”, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου. “Είμαστε σίγουροι για τις μάρκες που εκπροσωπούμε και την ασφάλεια των προϊόντων που πουλάμε. Εδώ, η Heretic – η μάρκα που προμηθεύει το κερί – έχει τεκμηριώσει την απόδοση και την ασφάλεια του προϊόντος μέσω δοκιμών βιομηχανικού προτύπου.”

https://twitter.com/Prismafix/status/1394778481507061769?ref_src=twsrc%5Etfw

Σύμφωνα με το TMZ, η μήνυση είναι σαφής ότι ο Γουάτσον γνώριζε για την “περιορισμένη προειδοποίηση” του κεριού, η οποία συμβουλεύει να μην καίει το κερί για περισσότερο από δύο ώρες.

https://t.co/BneYoe0WI4

Ο Γουάτσον μηνύει την εταιρεία για παραβίαση της εγγύησης και της ευθύνης του προϊόντος, σύμφωνα με το TMZ. Το πρακτορείο ανέφερε ότι ο Γουάτσον ζητά αποζημίωση 5 εκατομμυρίων δολαρίων.