Τα μέτρα χαλαρώνουν όσο περνούν οι μέρες και οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι όντως διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι από τις πρώτες μέρες του Μαΐου, η εστίαση ανοίγει ξανά τις πόρτες τις μετά από περίπου έξι μήνες κάτι που σημαίνει ότι τα μπαρ, όπως και αγαπημένο σου ποτό, θα βρίσκονται εκεί, στο ίδιο σημείο που τα άφησες πριν κλειστείς στο σπίτι και τον εαυτό σου. Μαζί με την εστίαση ανοίγει και ο καιρός που ήδη μας έχει δείξει τις καλοκαιρινές του διαθέσεις. Τι κάνουμε το καλοκαίρι ή το διάστημα που προηγείται αυτού; Περνάμε όμορφα. Πώς θα περάσουμε όμορφα; Ακούγοντας καλή μουσική.

Αυτή την Παρασκευή έχουμε μαζί μας τον Βαγγέλη Ορφανίδη ή καλύτερα, τον Hume Assine και παρέα δημιουργήσαμε μια λίστα που θα σε συντροφεύσει στις πρώτες, κάπως πιο ζεστές σου βόλτες. Με αυτό το σκεπτικό, ο Humme επέλεξε τα πρώτα δέκα κομμάτια και στη συνέχεια, συμπλήρωσα άλλα πέντε. Πριν περάσουμε στις μουσικές επιλογές, θα ήταν φρόνιμο να μάθεις ότι το Hume Assine είναι και το όνομα της μπάντας του, μαζί με τον Αλέξη Αντωνόπουλο στα τύμπανα και την Άννα Πασπάτη στη φωνή.

Τέλη του 2020 κυκλοφόρησε το album The Sweetest Sound με ποικίλες συμμετοχές και ηχητικές κατευθύνσεις, το οποίο βρέθηκε σε πολλές λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς. To The Sweetest Sound μπορούσες να το αποκτήσεις σε μία συλλεκτική συσκευασία με πραγματικές καραμέλες, το οποίο έγινε γρήγορα sold out. Παρόλα αυτά, συνεχίζει την πορεία του διαδικτυακά με το 5ο single Crying να οπτικοποιείται πρόσφατα, με ένα animated ονειρικό clip & πολλά κρυμμένα b-sides στο Spotify. Αν ακόμη αναρωτιέσαι, προφέρεται “Χιουμ Ασίν” και ακούγεται κάπως σαν… “ανθρωπομηχανή” αφού χρησιμοποιεί την τεχνολογία όπως synthesizers, λούπες και samples, μαζί με το “ανθρώπινο παίξιμο” των ντράμς, του πιάνου και των εγχόρδων, σε συνδυασμό με τα φωνητικά. Τώρα, μπορείς να πατήσεις το play. Βρείτε μας στο Spotify για περισσότερες λίστες.

Περισσότερα για τον Hume Assine εδώ

Βρες τον Hume Assine στο Instagram

Τα παράπονά σας, τις προτάσεις σας και τις ευλογίες σας στο kdedes@tncgroup.gr. Cheers!