Το Twitter δεν ξεχνάει το παρελθόν της της κυβερνητικής εκπροσώπου από την εποχή που ήταν  δημοσιογράφος και δεν έγραφε και τα καλύτερα για τους υπουργούς και τα στέλεχη της Νέας Δημοκρατίας. Συμβαίνουν αυτά, θα πείτε και δεν θα έχετε άδικο. Άλλοι με αυτή την τακτική έγιναν υπουργοί στην παρούσα κυβέρνηση. 

Η Αριστοτελία Πελώνη σύμφωνα με τις παρελθοντικές της αναρτήσεις δεν έτρεφε και τα καλύτερα αισθήματα  για τον  Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη, τον Βασίλη Οικονόμου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά και άλλους υπουργούς και στελέχη της ΝΔ και επί Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο, η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν έσπευσε όταν ανέλαβε πολιτική και κομματική θέση να σβήσει τις απαξιωτικές της κρίσεις κατά στελεχών της κυβέρνησης και της ΝΔ όπως έχουν κάνει άλλοι στο παρελθόν.

https://twitter.com/Harry18786755/status/1382639610401067009?ref_src=twsrc%5Etfw

Aπό το πρωί το #Πελώνη_σβήνε ως το νούμερο 1 trend

To τελευταίo 24ωρo, το όνομά της τρεντάρει στο Twitter με το χασταγκ #Πελωνη_σβηνε, αφού οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψαν κάποια tweets του παρελθόντος που «καίνε» την κυβερνητική εκπρόσωπο. Κάποιο τέτοιο παρελθοντικό τιτίβισμα αλίευσε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και απάντησε στην κυρία Πελώνη με έξι χρόνια καθυστέρηση.

https://twitter.com/hashtag/%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B7_%CF%83%CE%B2%CE%B7%CE%BD%CE%B5?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Τι απαντά η Αριστοτελία Πελώνη για τα tweets κατά Σαμαρά και της ΝΔ που έγραψε πριν 10 χρόνια;  “Για ποιο πράγμα εγκαλούμαι ακριβώς εδώ; Επειδή σχολίαζα σχεδόν δέκα χρόνια πριν σε άλλο πλαίσιο με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα με την οποία έγραφα κιόλας; Ή μήπως εγκαλούμαι επειδή δεν έσβησα τα tweets όπως έκαναν άλλα πρόσωπα που εισήλθαν στην πολιτική;”