«Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους του Σ.Ε.Η και ως υποδομή έχει ευθεία αντιπαράθεσή μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΔΣ για τον τρόπο που διαχειρίζονται το Σ.Ε.Η και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα εμού και αυτών ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση», κατέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης μαζί με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο προφυλακιστέος Δημήτρης Λιγνάδης.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα ήρθε λίγες ώρες αργότερα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έκανε γνωστό ότι το σωματείο των ηθοποιών δυναμώνει καθώς οι νέες εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Το πανταχόθεν βαλλομενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει…Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμο.Αυτο μας τιμά και…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

 

Στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα ο Σωτήρης Τσαφούλιας και πολλοί ηθοποιοί που έσπευσαν να δηλώσουν την στήριξή τους και να βροντοφωνάξουν «είμαστε και εμείς μέτριοι». Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αργύρης Παντζαράς, Άννα Χατζηφοφιά, Δημήτρης Καραντζάς, Ζέτα Δούκα, Πασχάλης Τσαρούχας, Δημήτρης Αποστόλου, Ηλίας Μελέτης, Μαρίλια Μητρούση.

Και συνεχίζω….

Δημοσιεύτηκε από Sotiris Tsafoulias στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

 

Όσον αφορά τη χθεσινή εξέλιξη με την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο Facebook: «Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή…μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης..Ευτυχώς δεν προλάβαμε να  ολοκληρωσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας….Λυπάμαι Δημητρη…..»