Αν το 2021 δεν είναι η ιδανικότερη χρονολογία για εξηγήινες υπάρξεις και μεταφυσικά όντα για να πουν το παρθενικό τους “H E L L O” στην ανθρωπότητα, τότε ποια είναι; Μετά τα εξωγήινης προέλευσης ραδιοκύματα που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον πλανήτη μας, τώρα σειρά έχουν άλλα παράξενα σημεία, με βασικό location τον πλανήτη Άρη.

Συγκεκριμένα, μια μυστηριώδης φιγούρα φαίνεται να εντοπίστηκε από την Υπηρεσία Διαστήματος στην επιφάνεια του Άρη, αλλά ας προσπαθήσουμε να φανούμε ψύχραιμοι. Ή και όχι.

Οι επιστήμονες, χρησιμοποιώντας το σκάφος “Mars Express” για να παρατηρήσουν τον Νότιο Πόλο του Άρη, εντόπισαν κάτι που περισσότερο έμοιαζε με άγγελο πάνω σε σχηματισμό χιονιού στο έδαφος, σύμφωνα με τη New York Post.

Σύμφωνα με την ΕSA «Τα φτερά μιας αγγελικής φιγούρας με φωτοστέφανο στο πάνω μέρος του πλαισίου της εικόνας».

https://t.co/h1WLc70HRx

Στο μεταξύ, τα χρώματα εξηγούνται με βάση τους διαφορετικούς τύπους άμμου στην περιοχή. Η ESA κυκλοφόρησε μια βελτιωμένη εικόνα, ώστε να φανεί καλύτερα η φιγούρα. Πρακτικά, αυτό συμβαίνει όταν ο πάγος μετατρέπεται σε ατμούς στον Άρη και αφήνει μια εικόνα στην επιφάνεια.

“Το κεφάλι και το φωτοστέφανο σχηματίζονται από έναν κρατήρα, που δημιουργήθηκε ως σώμα από το διάστημα. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι η επιφάνεια διαταράσσεται από ισχυρούς σχηματισμούς ανέμου που ονομάζονται «διάβολοι σκόνης». Ας μη φρικάρουμε παιδιά. Ας πούμε όλοι μαζί τρεις φορές τη φράση “όλα θα πάνε καλά” σαν να την πιστεύουμε κιόλας.

Γενικότερα, το γεγονός ότι κάτι «παράξενο» παίζει στον Άρη, δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι γνωστό, πως ο πλανήτης αυτός έχει σχετικά ανώμαλη επιφάνεια, και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως διάφορα παράξενα, μυστηριώδη αντικείμενα εντοπίζονται σε αυτόν. Ας μην ξεχνάμε, πως ένας απόκοσμος κρατήρας στις πλαγιές του ηφαιστείου “Pavonis Mons” του Άρη είχε επιλεχθεί κάποτε από δυο επιστήμονες ως πρωταρχικό σημείο για εξωγήινους.