Για όσους δεν το ξέρατε οι μάσκες είναι για τους φλώρους. Και φυσικά όσοι είναι φλώροι, δεν νοείται να κάνουν παρέα με σκληρούς αλήτες. Αυτοί οι οποίοι όμως δεν είναι, μπορούν άνετα να αράξουν με τέτοια τσακάλια. Θες να μάθεις το πιο διάσημο… τσακάλι της εποχής μας; Μα ο κορονοϊός φυσικά μάγκα μου. Τι νόμιζες; Γιατί ναι, αν δεν φορέσεις τη μασκούλα σου, ίσως τσιμπήσεις λίγο πανδημία.
 
Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι που θα συναντήσεις αυτόν τον σκληρό αλήτη, η απάντηση είναι απλή, δεν ξέρουμε ακριβώς. Μπορεί να είναι παντού. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό συγκεντρώνει πιο πολλές πιθανότητες να τον βρεις σε μια εκκλησία στη Φλώρινα, γιατί εκεί απαγορεύεται η μάσκα. Ω ναι, καλά άκουσες. Όχι δεν είναι κάποιος νέος νόμος που βγήκε, αλλά η ανταρσία ενός ιερέα, ο οποίος δεν πολυγουστάρει μασκούλες όταν ψέλνει.
 
Μάλιστα για να γίνει πιο ξεκάθαρος ο “Παπακάστρο”, έβγαλε και ανακοίνωση η οποία λέει “Στον ιερό και αγιασμένο οίκο του Θεού δεν επιτρέπεται να φοράμε μάσκα γιατί δείχνει ασέβεια και ολιγοπιστία”. Ακούς; Ακούω να λες…
 
Btw ο ιερέας που σε λέω, δεν έχει καμία σχέση με την τυπάρα τον Παπα-ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να στα εξηγώ!