Για τον Τζορτζ Κάρλιν τα έχει γράψει, όπως πρέπει ο σύντροφος Κυριάκης και δεν χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω. Από τη στιγμή ωστόσο, που είναι τσάμπα κι έχω αρκετό χρόνο μέχρι τις 18:00 που σχολάω, θα το κάνω. Ο Κάρλιν είναι αυτός ο ιδιοφυής τύπος που μπορεί μέσα από στομαχοπονικά αστεία να αποδομήσει σε ένα show μιας ώρας ολάκερη την κοινωνικό-πολιτικό-οικονομική κατάσταση που συμβαίνει γύρω μας τους τελευταίους αιώνες. 

Δεν υπάρχει stand up comedian που να σέβεται τον εαυτό του και να μην τον αναφέρει σαν μία από τις βασικές επιρροές του, όπως κι εκείνον τον κωμικό που καθόρισε το στυλ, όσων ανέβηκαν ποτέ σε stage και ξεκίνησαν να λένε αστεία.  Ο Τζαντ Άπάτοου που κρύβεται πίσω από κάθε σημαντική κωμωδία σχεδόν των τελευταίων ετών (Παρθένος Ετών 40, Superbad κι άλλες τόσες) το γνωρίζει προφανώς, για αυτό και κίνησε τα νήματα, ώστε να έχουμε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από το φίλτατο HBO. Η Apatow Productions συνεργάστηκε με την HBO Documentary Films και τη Rise Films για την παραγωγή του αποτελούμενου από δύο μέρη ντοκιμαντέρ, για το οποίο θα αξιοποιηθούν στιγμιότυπα από το αρχείο του HBO που προβάλλουν τη γόνιμη σχέση του Τζορτζ Κάρλιν με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. 

Ως διάσημος κωμικός, ηθοποιός, κοινωνικός σχολιαστής και συγγραφέας, ήταν γνωστός για το μαύρο χιούμορ και τις σκέψεις του για την αμερικανική κοινωνία” αναφέρεται σε περιγραφή του ντοκιμαντέρ από το HBO. “Το έργο του Τζορτζ Κάρλιν γίνεται πιο επίκαιρο κάθε μέρα” ανέφερε ο Τζαντ Άπατοου σε δήλωσή του. “Είναι τιμή μου που μου δίνεται η ευκαιρία να αφηγηθώ την ιστορία της ζωής και του έργου του” πρoσέθεσε.  

Εμείς θα βαράμε παλαμάκια μέχρι να το δούμε!