Στην εποχή των social media και ειδικά του Instagram, αν υπάρχει ένα skill που έχουμε αναπτύξει οι περισσότεροι από εμάς αυτό είναι στο στόκινγκ. Βλέπεις το να “παρακολουθούμε” τα follow και τα like, ενός συγκεκριμένου ατόμου, με απόλυτη συνέπεια μπορεί να θεωρηθεί άνετα μια καλή κατασκοπεία, αλλά και κάτι το οποίο σιγά-σιγά, χωρίς να το καταλάβεις, ίσως σε στείλει στη μπουζού.
 
Αυτό φαίνεται πως κατάλαβαν και τα λαγωνικά της CIA και έσπευσαν να βγάλουν αγγελία, με την οποία ζητάνε κατασκόπους από 18 μέχρι 35 ετών. Πιο συγκεκριμένα, οι Αμερικάνοι ανέβασαν ένα βιντεάκι για αυτή τους την κίνηση στο οποίο μάλιστα εξηγούν γιατί αποφάσισαν να βρούνε τον μελλοντικό Τζέιμς Μποντ με αυτόν τον τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η κατάσκοπος(;) Ντε Χάι δήλωσε “Για να αποκτήσουμε το κορυφαίο ταλέντο, δεν μπορούμε απλώς να βασιστούμε στις παραδοσιακές μεθόδους πρόσληψης”.
 
https://twitter.com/hashtag/MondayMotivation?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
 
Μπορείς άνετα να τσεκάρεις το όλο κόσνεπτ στη σελίδα της CIA. Αν δεις ότι “τους κάνεις”, στείλε αίτηση αμέσως. Ποιος ξέρει; Ίσως από εκεί που παρακολουθούσες τι κάνει το Μαράκι και με ποιον βγαίνει, να παρακολουθείς τον Κιμ ή αν είσαι πιο εμπορικός την… Κιμ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν καταφέρεις και “χωθείς” εκεί, καταλήξεις άνετα να γίνεις μια άλλη Κιμ, δυνατή. Εμπρός αδέρφια στον δρόμο που μας έδειξε η Έλλη η Κοκκίνου. Στόκινγκ και άγιος ο θεός!