1) Τα αργά πόδια του Πάβλοβιτς, τα αργά πόδια του Ραντούλιτσα, τα αργά πόδια του Διαμαντίδη (γιατί να το κρύψομεν άλλωστε), τα αργά πόδια του Φώτση (πλέον…), δεν βοηθάνε πολύ την άμυνα του Παναθηναϊκού.

2) Η ικανότητα των Πάβλοβιτς, Ραντούλιτσα, Φώτση να βλέπουν καλάθι και το ταλέντο των Διαμαντίδη και Καλάθη στο τάισμά τους, βοηθάνε πολύ την επίθεση του Παναθηναϊκού.


3) Αυτό το πλάσμα τον Μιλουτίνοφ, πρέπει να το πουλάνε με το κιλό στην κρεαταγορά.

4) Αυτό το παλικάρι ο Χάκετ θα ‘βγαζε μάτια σε οποιοδήποτε «μονό» του κόσμου. Για οργανωμένο μπάσκετ, ξεχάστε το.

5) Ο Γιανγκ παίζει το ίδιο μπάσκετ με τον Χάντερ και ο Χάντερ παίζει το ίδιο μπάσκετ με τον Γιανγκ. Είτε παίζει ο ένας, είτε παίζει ο άλλος, ίδιο στόρι στο παρκέ.

https://www.youtube.com/watch?v=VXgdQQWaoa8


6) Τα προσόντα του Παπαπέτρου σε αυτή την ηλικία, μόνο ο Φώτσης τα είχε. Για να δούμε αν ο Ιωάννης θα δουλέψει ή θα τεμπελιάσει.

7) Όταν σου κάνει το ίδιο κόλπο δυο φορές ο Τζόρτζεβιτς (τρεις κοντοί, πίεση με Κούζμιτς) και εσύ επιμένεις να παίζεις με τρεις ψηλούς δίχως ικανότητα στην τρίπλα, μάλλον έχεις θολώσει λιγάκι.

8) Όταν έχεις τον Πρίντεζη στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και δεν δίνεις εντολή να τροφοδοτηθεί ανελέητα, είσαι άξιος της μοίρας σου.


9) Όσο πιο γρήγορα μπει ο Παππάς στο rotation, τόσο καλύτερα για τα γόνατα του Διαμαντίδη. Γιατί τώρα δουλεύουν, αλλά κάποια στιγμή θ’ αρχίσουν να τραγουδάνε.

10) Τα σκαμπανεβάσματα του Γιάνκοβιτς ούτε οι τραμπάλες στις παιδικές χαρές…

10+1) Καλές είναι οι νίκες επί του Ολυμπιακού, αλλά κάποια στιγμή ο κόουτς πρέπει να θυμηθεί και τους Χαραλαμπόπουλο και Παπαγιάννη.