Πόσο κρίμα που τελείωσε τόσο γρήγορα, τόσο άδοξα. Πόσο κρίμα που το όνειρο της μεταγραφής στη Ρεάλ Μαδρίτης έγινε εφιάλτης. Ο Εντέν Αζάρ υπήρξε ένας αρτίστας του ποδοσφαίρου, έκανε καλύτερο το άθλημα με τις ιδιοφυείς εμπνεύσεις του, το θείο ταλέντο του. Και ότι αποσύρεται, μόλις στα 32 του, δεν μπορεί παρά να προκαλεί μια μελαγχολία.

Θα μείνουν πάντα τα όσα φοβερά και τρομερά έκανε πρώτα με τη Λιλ και κυρίως μετά στην Τσέλσι, σε συλλογικό επίπεδο – για τους «Μπλε» του Λονδίνου θα ‘ναι παντοτινός legend. Το πόσο ξεχωριστός υπήρξε για την Εθνική Βελγίου, με highlight το Μουντιάλ του 2018 όταν πολλοί είπαν πως άξιζε το βραβείο του MVP της διοργάνωσης.

Στη Μαδρίτη όμως, όπου πήγε αντί 120 εκατ. ευρώ αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, τίποτα δεν πήγε καλά γι’ αυτόν. Οι τραυματισμοί ερχόντουσαν ο ένας μετά τον άλλον, πριν προλάβει να συνέλθει από τον προηγούμενο. Δεν ήταν και ποτέ μεγάλος φαν της προπόνησης ο Εντέν Αζάρ και όλα ήρθαν να κουμπώσουν σε ένα απίθανο και άδοξο σπιράλ αρνητισμού από το οποίο δεν κατάφερε να βγει ποτέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο intronews